Avengers: Endgame už v kinách

Zaverečné dejstvo ságy a najočakávanejšia bitka vo vesmíre Avengers od štúdia Marvel prišlo  do našich kín! Komiksová adaptácia z dielne Marvelu, Avengers Endgame, je najočakávanejším filmom roka 2019. 

avengers superscreen

Vo filme uvidíme Roberta Downey Jr. (Iron-Man), Chrisa Hemswotha (Thor), Marka Ruffala (Hulk), Chrisa Ewansa (Captain America), Scarlett Johansson (Black Widow), Karen Gillan (Nebula) alebo Paula Rudda (Ant-Man) s Joshom Brolinom (Thanos). Ako aj Avengers: Infinity War, film je režírovaný bratmi Anthonym a Joeom Russom. Tony Stark je stratený vo vesmíre, Ant-Man unikol z Quantum realm a Hawkeye sa vrátil ako Ronin. Po tom, čo Thanos vyhladil polovicu života vo vesmíre, Black Widow, Captain America a Thor sú poslednou záchranou sveta. To, že sa na tento film tešili viacerí filmoví nadšenci svedčia aj vypredané kinosály vo všetkých kinách sieti Cinema City v deň premiéry. 

Ak ste Avengers Endgame ešte nevideli, tak vám odporúčame prezrieť si túto filmovú chuťovku v kinosále SUPERSCREEN. To, či sa podarí všetkým superhrdinom Endgame zachrániť svet a svojich spolubojovníkov sa dozviete v pohodlí, s kvalitnejším obrazom a dokonalým zvukom. Veľké plátno a duálna projekcia z dvoch projektorov, ktoré majú dvakrát vyšší výkon. Dokonalý viacrozmerný Dolby Atmos zvuk so 128 zvukovými kanálmi a komfortné sedadlá vás chcene nechcene vtiahnu do deja a stanete sa súčasťou záchrany sveta.

Viac informácií o filme nájdete https://www.cinemacity.sk/films/avengers-endgame/3270s2r#/buy-tickets-by-film?in-cinema=bratislava&at=2019-04-26&for-movie=3270s2r&view-mode=list

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.