Prvý špecializovaný svadobný butik

Klenoty Aurum rozšírili, po viac ako 10. rokoch pôsobenia na slovenskom trhu, svoju sieť predajní o exkluzívnu novinku, svadobný butik Klenoty Wedding.



Jedná sa tak o prvý špecializovaný svadobný butik, otvorený 7 dní v týždni, so širokou ponukou zásnubných prstienkov a svadobných obrúčok.


Vaše osudové šperky na 1 mieste

Butik sa nachádza v novom nákupno-zábavnom centre Bory Mall v Bratislave a ponúka rozmanitú paletu zlatých a strieborných zásnubných prstienkov, v kombinácií so zirkónmi alebo briliantmi.

 

Zamilované páry, ktoré sa svoju spoločnú lásku rozhodli spečatiť, tak butik Klenoty Wedding poteší svadobnými obrúčkami v zlatom alebo oceľovom prevedení, so vsadenými zirkónmi alebo briliantmi. Zákazníci si navyše môžu podľa vlastného želania skombinovať farebnosť materiálu, povrchovú úpravu, počty či veľkosť kamienkov. Gravírovanie je samozrejmosťou.

Väčšina modelov svadobných obrúčok je zastúpená najväčším slovenským a popredným európskym výrobcom obrúčok, značkou Laura Gold.

V spolupráci s touto značkou prináša Klenoty Wedding i úplnú NOVINKU, a to výrobu vybraných svadobných obrúčok Laura Gold DO 4 dní!

Výber osudových šperkov tak nebol nikdy jednoduchší...

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.