Svadobné inšpirácie: líčenie, šperky

Napísal Dermacol, Klenoty Aurum 26. apríl 2016

Väčšina žien od detstva sníva o láske a krásnej svadbe, ktorá patrí medzi najdôležitejšie udalosti v živote. Výber šiat, šperkov, doplnkov, účes a dokonalý make-up prispejú k jeho výnimočnosti.


Romantické svadobné líčenie aj pre minimalistky
 

Predstava každej ženy o dokonalosti veľkého dňa sa líši, ale všetky nevesty spája túžba cítiť sa počas svadobného dňa výnimočne. Niektoré chcú byť aspoň na chvíľu princeznami, iné uprednostnia minimalistický vzhľad. Jemné romantické líčenie je ideálnou voľbou pre každú z nich.


Pleť

Aj minimalistické líčenie je nutné začať s dôkladne vyčistenou a hydratovanou pleťou. Pripravíte ju tak na nanesenie make-upu. Pri jeho výbere stavte na vodoodolnú textúru, ktorá vydrží až do odlíčenia. Nebojte sa tiež použiť trochu rozjasňovača, ktorý podčiarkne mladistvý vzhľad a pôvab tváre.

Dermacol Wake&Makeup – 12,69 eur
Dermacol Illuminating Palette – 9,59 eur

Oči

Použitím svetloružového očného tieňa na celé pohyblivé viečko docielite romatický a jemný vzhľad. Líčenie môžete zvýrazniť hnedým alebo sivým odtieňom vo vonkajšom kútiku oka a nakoniec aplikujte riasenku.

Dermacol Bonbon Eye Shadow Glitter Show č. 40 – 2,99 eur
Dermacol Mega Lashes Express Volume Mascara – 9,59 eur

Pery

Výsledný vzhľad celého líčenia jednoducho doplníte leskom na pery. Dodá mu elegantný a upravený vzhľad, pery farebne tónuje a hydratuje.

Dermacol Brilliant Lip Gloss – 4,99 eur

Tip vizážistu Dermacol Tomáša Vidu: „Vaše ruky zohrajú na svadbe, obzvlášť pri výmene obrúčok, dôležitú úlohu. Ich krásu podporíte jemným perleťovým lakom na nechty. Budú pôsobiť upravene a decentne.“


Dermacol svadobné líčenie – dokonalé a dlhotrvajúce!

Svadobný deň patrí medzi najdôležitejšie udalosti v živote. Vhodný výber šiat, doplnkov, účes a dokonalý make-up prispejú k jeho výnimočnosti. Líčenie musí vydržať bezchybné celý deň i noc, a to aj v prípade, že vám sem-tam vyhŕkne aj slza dojatia. Preto je dôležité staviť na kvalitné produkty s označením dlhotrvajúce a vodoodolné.


Pleť

Pleť pred samotným líčením dôkladne vyčistite. Použite podkladovú bázu, ktorá pleť vyhladí, vyplní vrásky a póry, zabráni usadzovaniu make-upu a zvýši jeho odolnosť počas celého dňa. Zvoľte krycí vodoodolný make-up, ktorý pleť zjednotí, zakryje všetky nedokonalosti a vydrží dlhý čas. Zmatňujúci minerálny púder svojou priľnavosťou zaručí perfektný konečný efekt. Výsledkom bude pestovaný a farebne zjednotený vzhľad pleti. 

Podkladová báza Dermacol Satin Make-up Base – 8,93 eur
Dermacol Wake&Makeup – 12,69 eur
Zmatňujúci púder Dermacol Mineral Compact Powder – 5,61 eur

Oči

Oči môžete nalíčiť výraznejšie, a zároveň zachovať nežný dojem. Aplikujte jemný zlatý odtieň do stredu viečok a pod obočie. Pridajte hnedý odtieň, ktorý dodá očiam dôraz. Pre výnimočný objem a predĺženie rias použite riasenku Angelash.

Dermacol Angelash – 9,59 eur
Dermacol BonBon Eye Shadow Velvet Look, odtieň č. 33  – 2,99 eur
Dermacol Ultra Black Dipliner Black Sensation – 5,60 eur

Tip vizážistu Dermacol Tomáša Vidu: „Svadobný deň je často aj o slzách šťastia, spoľahnite sa preto na vodoodolné produkty.“

Pery

Počas svadobného dňa budete rozdávať bozky na všetky strany. Pre pocit vláčnych pier ich dôkladne hydratujte. Na pery aplikujte dlhotrvajúci briliantový lesk, ktorý k perám dôkladne priľne a nebude sa lepiť.

Dermacol Brilliant Lip Gloss, odtieň č. 2  – 4,99 eur  

Tip Dermacol: Dokonale zladené jemné šperky nechajú vyniknúť váš prirodzený pôvab.


Vizáž: Dermacol/Tomáš Vida
Foto: Dermacol/Jena Šimková
Svadobné šaty zapožičal módny návrhár Richard Rozbora.
Šperky zapožičala predajňa Swarovski Eurovea Bratislava.

 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.