Pozvánka na svadobné veľtrhy

Štúdio Škerák pozýva všetkých tých, ktorí podľahli svadobnej mánii na 6.ročník Svadobného veľtrhu, ktorý sa uskutoční...


... v termíne 4. – 5. 2 2011 (piatok, sobota) v priestoroch Incheba Expo v Bratislave. Súčasne so Svadobným veľtrhom bude prebiehať aj výstava kozmetiky a krásy - Interbeauty.

Na ploche vyše 4.897m2 bude vystavovať vyše 100 firiem pôsobiacich vo svadobnej oblasti zo Slovenska, Čiech, Rakúska, Maďarska a Poľska. Návštevníci veľtrhu budú môcť obdivovať najnovšie kolekcie a trendy svadobnej módy určenej na rok 2011, rôzne svadobné doplnky, širokú ponuku svadobných oznámení a svadobných prsteňov ako i množstvo iných služieb. Na veľtrhu sa predstavia svadobné agentúry s komplexnou ponukou organizácie svadby, kameramani a fotografi, ako i reštauračné a cateringové spoločnosti. 

Nebude chýbať bohatý kultúrny program s módnou prehliadkou a tiež obľúbená tombola s hodnotnými cenami. Priamo na veľtrhu budú prebiehať rôzne svadobné súťaže a hry. Jednou z nich je aj SMS hra o pobyt alebo svadbu v Las Vegas. Stačí poslať SMS na číslo 7039 a ste v hre o 7-dňový letecký pobyt pre 2 osoby v Las Vegas. Viac o súťaži si môžete prečítať na http://www.weddingtrip.sk/sms

Ďalej sme pre Vás pripravili svadobný veľtrh v Banskej Bystrici a v Žiline. Majiteľom svadobných salónov a agentúr pripomíname veľkoobchodný svadobný veľtrh. Veľtrh s názvom „Svadobný deň“ je určený všetkým tým, ktorí začali s plánovaním svadby neskôr alebo už finišujú s prípravami a potrebujú si zakúpiť alebo objednať posledné služby. 

Aktuálne termíny svadobných veľtrhov sú:

Termín konania: 4. – 5. 2. 2011 (piatok, sobota)
Miesto konania: Incheba Expo Bratislava

Termín konania: 26. 2. 2011 (sobota)
Miesto konania: Hotel Lux, Banská Bystrica

Termín konania: 26. 3. 2011 (sobota)
Miesto konania: Hotel Slovakia, Žilina

Termín konania: 16. 4. 2011 (sobota)
Miesto konania: City Hotel Bratislava (veľkoobchodný veľtrh)

Termín konania: 15. 5. 2011 (nedeľa)
Miesto konania: Hotel Barónka Bratislava – Svadobný deň

Viac informácií nájdete na www.svadobnyveltrh.sk alebo na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..


Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.