Vytlačiť túto stránku

Svadobné šaty v znameniach

Napísal femme 19. máj 2008

...môžu byť akejkoľvej farby spektra... Sivá, zlatá, modrá či dokonca červená dokážu (na rozdiel od bielej) podčiarknuť alebo vyvážiť osobitosť mladej nevesty...


Nechcete byť tou tradičnou mladou nevestou v "cukrovej poleve" a túžite svojmu svadobnému šatu vtlačiť pečať svojej osobnosti? Využite rady vizážistov, ktorí opäť raz spojili sily s astrológiou a "vykombinovali", že optimálne spojenie astrologického znamenia a farby svadobných šiat je nasledovné:

Baran + sivá
Barany sú veľmi dynamické, nezávislé typy žien, ktoré ideálne doplní vždy elegantná, nenápadná a pokojná sivá.

Býk + červená
Ženy v znamení Býka, stojace oboma nohami pevne na zemi, najlepšie doplní červená - symbol temperamentu, pohybu, vášne...

Blíženci + žltá
Rozporuplné ženy narodené v znamení Blížencov veľmi dobre doplní teplá sýtožltá, ktorá uvoľňuje, pôsobí zjednocujúco a optimisticky.

Rak + ružová
Charakteristickú citlivosť žien - Rakov výborne "dopĺňa" ružová, t.j. symbol nehy, fantázie a snenia...

Lev + zlatá
Levy sú ženy veľmi náročné na pozornosť okolia a preto si s vysokou pravdepodobnosťou samé od seba (inštinktívne) vyberú zlatú, ktorú je ťažko prehliadnuť.

Panna + tyrkysová
Racionálne a vynachádzavé Panny ideálne doplní tyrkysová - vďaka svojej "pôsobivej neuchopiteľnosti".

Váhy + piesková
Dominantnú a všeobjímajúcu ženskosť (v tradičnom poňatí), ktorá charakterizuje Váhy, dokonale doplní piesková.

Škorpión + hnedá
Búrlivosť žien narodených v znamení Škorpióna vhodne vyváži racionálna hnedá, ktorá pôsobí veľmi kultivovane a upokojujúco.

Strelec + bledomodrá
Strelci sú ženy plné emocionálnych zmätkov, ktoré od prehmatov rôzneho typu zvyčajne zachráni intuícia - podporuje ju bledomodrá (zvnútra i zvonka).

Vodnár + modrá
Ženy v znamení Vodnára charakterizuje vnútorná sila, otvorenosť, úprimnosť... To všetko vynikajúco podčiarkuje príjemná sýtomodrá.

Ryby + pastely
K zasneným Rybám sa najviac hodia nežné pastelové farby - nechajú vyniknúť ich decentný vzhľad a akcentujú jemnosť ich duše...