Svadobné šaty v znameniach

...môžu byť akejkoľvej farby spektra... Sivá, zlatá, modrá či dokonca červená dokážu (na rozdiel od bielej) podčiarknuť alebo vyvážiť osobitosť mladej nevesty...


Nechcete byť tou tradičnou mladou nevestou v "cukrovej poleve" a túžite svojmu svadobnému šatu vtlačiť pečať svojej osobnosti? Využite rady vizážistov, ktorí opäť raz spojili sily s astrológiou a "vykombinovali", že optimálne spojenie astrologického znamenia a farby svadobných šiat je nasledovné:

Baran + sivá
Barany sú veľmi dynamické, nezávislé typy žien, ktoré ideálne doplní vždy elegantná, nenápadná a pokojná sivá.

Býk + červená
Ženy v znamení Býka, stojace oboma nohami pevne na zemi, najlepšie doplní červená - symbol temperamentu, pohybu, vášne...

Blíženci + žltá
Rozporuplné ženy narodené v znamení Blížencov veľmi dobre doplní teplá sýtožltá, ktorá uvoľňuje, pôsobí zjednocujúco a optimisticky.

Rak + ružová
Charakteristickú citlivosť žien - Rakov výborne "dopĺňa" ružová, t.j. symbol nehy, fantázie a snenia...

Lev + zlatá
Levy sú ženy veľmi náročné na pozornosť okolia a preto si s vysokou pravdepodobnosťou samé od seba (inštinktívne) vyberú zlatú, ktorú je ťažko prehliadnuť.

Panna + tyrkysová
Racionálne a vynachádzavé Panny ideálne doplní tyrkysová - vďaka svojej "pôsobivej neuchopiteľnosti".

Váhy + piesková
Dominantnú a všeobjímajúcu ženskosť (v tradičnom poňatí), ktorá charakterizuje Váhy, dokonale doplní piesková.

Škorpión + hnedá
Búrlivosť žien narodených v znamení Škorpióna vhodne vyváži racionálna hnedá, ktorá pôsobí veľmi kultivovane a upokojujúco.

Strelec + bledomodrá
Strelci sú ženy plné emocionálnych zmätkov, ktoré od prehmatov rôzneho typu zvyčajne zachráni intuícia - podporuje ju bledomodrá (zvnútra i zvonka).

Vodnár + modrá
Ženy v znamení Vodnára charakterizuje vnútorná sila, otvorenosť, úprimnosť... To všetko vynikajúco podčiarkuje príjemná sýtomodrá.

Ryby + pastely
K zasneným Rybám sa najviac hodia nežné pastelové farby - nechajú vyniknúť ich decentný vzhľad a akcentujú jemnosť ich duše...

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.