Svadobné šaty

Trendy zimných svadobných farieb sa niesli v čiernej, slivkovej a námorníckej, jar v smotanovej, koralovej a levanduľovej. Nastávajúca sezóna však zmenila paletu tónov a farieb.

>> Móda >> Aktuálne >> Svadobné šaty

Leto sa nesie sa vo farbách lilavej, šalviovej a tyrkysovej a koniec roka bude v znamení smaragdu, burgundskej červenej a čokoládovej. Ak sa pripravujete pre letnú a jesennú svadbu tohto roku, môžete sa obzrieť na trendy z jari 2008. Svadobné trendy sú jedinečným spôsobom privlastniť si časť ročného obdobia a inšpirovať sa letnými a jesennými motívmi. Trendy zasiahli odvážne a originálne farby, inšpirované eko- témami, exotikou a nekonvenčným rozprávkovými doplnkami tak ako perie pyšného páva s jeho krásnym chvostom, ktorý pripomína starosvetské klenoty.

Farba slnka
Ak sú vaše svadobné šaty klasicky biele, majú mať jemný odtieň žlto - zlatistý, ktorý je vrcholom tohto roka. Vzhľad svadobných šiat pre nevesty a ženíchov sa ponúkajú v maslovo žltej farbe, v odvážnej kanárikovo žltej a dokonca aj zlatej obmene. Voľbou žltej farby a jej odtieňov, určite zachytíte všetky témy a inšpirácie leta.

Farby vody a noci
Ďalšou inšpiráciou pre svadobné šaty je voda. Exotické krajiny, ostrovy a farby, ktoré sú typické pre tieto miesta. Ak zvolíte odtiene tyrkysovej a striebornej, vaše šaty budú pôsobiť veľmi elegantne a vynikne pekne opálená pokožka.

Farby inšpirované typickou anglickou záhradou
V tomto štýle je možnosť preháňať s paletou farieb, kvetinovými motívmi a akcentmi. Paleta ukrýva kvetinové motívy rozkvitnutých ruží, brečtanu, divokých kvetov a „berries“ lesného ovocia.

Farebná paleta kombinuje kovové farby ako je zlato, striebro, šedá a platina. Medzi odvážne farby patria levanduľová, purpurová, zlatá, pomarančová a červená.

Doplnky sa objavujú v sýtych farbách purpurovej, zlatej a červenej, ktoré sú ovplyvnené jednotlivými ázijskými vplyvmi, ktoré sú veľmi populárne. Na šperkoch badať vintage - starosvetské inšpirácie. Tvoria ich svadobné čelenky, napodobeniny alebo originálne diamantové doplnky, visiace náušnice v starožitnom štýle a otvorené ihličkové topánky.

Strihy
Stuhy a šerpy ostatné detaily sú inšpirované bohatou paletou farieb. Uplatnia sa ľahké materiály ľahko zafarbené voály a šifóny, ktoré vytvárajú ľahkú siluetu. Vzhľadom na sezónu šaty sú bez rukávov alebo s krátkymi nazbieranými rukávmi, ľahko nariasenou sukňou, hlbokým výstrihom. Dekorácie tvoria aj starožitné čipky a saténové strapce. Množstvo neviest sa vracia k farebným krinolínovým spodničkám alebo akcent docielia farebnými svadobnými topánkami.

1 Komentár

  • Komentár Liverpool Trøje Børn %PM, %12 %735 %2020 %16:%apr napísal Liverpool Trøje Børn

    Luigi billige manchester united fotballdrakter salg på nettfå høy kvalitet hjemme/borte/tredje manchester
    united draktsett fotball Liverpool Trøje Børn, vm 2020
    drakt i XHUOr

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.