Detská kolekcia Desigual

Deti sú v centre pozornosti aj počas sezóny jar/leto 2016. Všetci vieme, že milujú kreativitu, zábavu, hry a ich fantázia nepozná hraníc. Presne taká je i kolekcia Desigual kids pre túto sezónu.


Dievčenská kolekcia
je inšpirovaná osviežujúcimi a pestrofarebnými zmrzlinami a mixom etno motívov. Chlapčenská kolekcia je nekonečným dobrodružstvom.

BÁBÄTKÁ

Novorodenci sú rozkošní. O to viac však budú v krásnom oblečení pre tých najmenších s potlačou kvetín, žralokov, kruhov. Jednoducho farebné a hravé...


PRINCEZNÁ LETA

S novou sezónou prichádzajú aj nové dobrodružstvá. Desigual pokračuje vo svojej línii, kde mamy a dcéry môžu vyzerať rovnako a v dievčenskej kolekcii tak nájdete aj outfity, ktoré navrhol Christian Lacroix. V tejto sezóne sú tu okrem toho i tradičné detské motívy. Desigual prvýkrát v detskej kolekcii prichádza i s unisex kúskami. Dievčatá určite poteší i kolekcia, ktorá je určená na špeciálne príležitosti, a to sukničky, či topy s vyšívanými motívmi. Každá sa chce nakoniec cítiť ako princezná… Leto však nemôže byť bez plaviek a výbavy na pláž, ktorá je v tradičnom, a to pestrom duchu.


Zábavu do šatníka prinášajú flitre. Zo vzorov tu dominujú pestrofarebné zmrzliny a nanuky, ktoré k letu patria. Obľúbená džínsovina prichádza v širokej palete odtieňov, a to od tmavomodrej, až po bielu. 


HRDINSKÝ NÁMORNÍK

Chlapci = dobrodružstvo. Vitajte vo svete legendárnych pirátov, vzdialených horizontov, desivých žralokov, lebiek a tajomstiev, ktoré čakajú na odhalenie. Presne taká je chlapčenská kolekcia, ktorú si hneď všetci obľúbia. Nechýbajú motívy Star Wars.
Dobrodružstvo však nie je viditeľné len na prvý pohľad... Vnútorné vrecká ho môžu skrývať....


Okrem toho tajná fosforeskujúca potlač, ktorá sa ukáže len v tme a je umiestnená na strategických miestach... 
Tá dá oblečeniu dvojitý život.

 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.