Vytlačiť túto stránku

Módne rady pre tehotky

Napísal femme 02. február 2009
Počas tohto obdobia, nastávajúca mamička musí prihliadať hlavne na pohodlnosť svojho oblečenia, aby sa cítila sebavedome.

Bielizeň
Materiál uprednostnite mäkký a pružný. Obchody s materským oblečením ponúkajú špeciálne podprsenky na obdobie počas tehotenstva, ktoré rátajú s väčšením poprsia o jedno číslo. Po pôrode sú aktuálne dojčiace podprsenky, ktoré dokonale sedia, sú pohodlné a umožňujú rýchle odopínať košíček. Kvalitná podprsenka má široký pruh pod košíčkami a široké ramienka. Nohavičky po pôrode majú sťahujúci predný diel, ktoré zmenšuje bruško. 

Modely
Silueta modelov môže byť priliehavá alebo ležérna. Elastické materiály sú veľmi pohodlné na nosenie aj podpornou funkciou pre rastúce bruško. Aktuálna dámska móda sa nesie s efektmi riasenia , ktoré sú vhodné pre tehotenské odevy. Materské šaty majú špeciálne detaily na nohaviciach a sukniach – bočné elastické vsadenia, efekty riasenia a zavinovania. 
Ideálnym štýlom je hippies s voľnými etnickými blúzami,  kaftany a šaty v empírovom strihu, ktoré sa prispôsobujú rastúcemu brušku, vzdušné tuniky , bolerové  vesty a široký kardigan. 
 
 
 
Ak patríte medzi tie nastávajúce mamičky, ktoré sa ani v tomto čase nevzdávajú módnych trendov, skúste sa inšpirovať našimi tipmi. Vo Viedni určite navštívte špecializovaný obchod Bebe, kde vám aj ochotne poradia. Luxus určite nájdete v talianskej značke Pietro Brunelli. Elegantnú módu vám ponúka talianska firma Polline či holandská značka Noppies.