Dovolenka na ostrove

Áno alebo nie? Všetko na poslednú chvíľu! Ani ste sa nestihli zo zimy spamätať a už tu máte leto! Márne teraz plačete nad tým, že ste si nestihli objednať dobrú dovolenku ešte v zime.


Alebo to nie je až také márne? Jedine ak by ste sa obrátili na cestovnú kanceláriu Tip Travel, ktorá ponúka aj zájazdy na poslednú chvíľu. Stačí sa len zbaliť a môžete vyraziť za horúcim pobrežným slnkom! Aké sú to tie zájazdy na poslednú chvíľu? Sú to predsa najvýhodnejšie last minute dovolenky od Tip Travel!



Avšak vy chcete ísť na nejaký ostrov? My vám poradíme hneď dva, na ktoré by ste mohli letieť!

Krásny ostrov Sardínia

Počuli ste o tomto „Karibiku Stredomoria“? Aj takto sa nazýva krásna Sardínia, ktorá sa pýši v Stredozemnom mori. Zo Slovenska trvá cesta niečo cez dve hodiny. Celkom krátko, nemyslíte? Určite lepšie ako cestovať niekde v málo klimatizovanom autobuse trebárs do vzdialeného Grécka. Viete v čom spočíva čaro Sardínie? Práve v tom, že európskymi turistami bola objavená pomerne neskoro. Preto tam je príroda ešte nenarušená. Aj vy si môžete vychutnať jej čaro! Sardínia je druhým najväčším ostrovom v Stredozemnom mori, prvé miesto patrí hrdo ostrovu Sicília. Sardínia je jedným z ostrovov kde sa dodržiavajú dávne tradície. Tými tradíciami myslíme najmä každoročne usporiadávané folklórne slávnosti a dodržiavanie tradičnej siesty, ktorá je typická skoro vo všetkých južanských krajinách. 


 

Viete o tom, že Sardínia bola kedysi v minulosti napádaná pirátmi? Práve preto každá časť Sardínie (celkovo sú 4) má v erbe znázornenú hlavu piráta. Zaujímavé! Svojim južanským pokojom a azúrovým morom si vás získa! Kontaktujte Tip Travel a cestujte!


Vy sa však chcete bližšie pozrieť aj na najväčší ostrov v Stredozemnom mori?

Sopečnatá Sicília

Sicília je krásny ostrov s priezračným pieskom, ale mnoho turistov ju pozná aj vďaka tomu, že na nej sa nachádza jedna z najväčších sopiek - sopka Etna. Sicília je obľúbeným letoviskom vďaka subtropickému podnebiu a antickým pamiatkám. Sicília má strategicky dobrú polohu a práve preto sa tu zanechali pamiatky rôznych kultúr. Prechádzali tadiaľ Gréci, Rimania, Arabi a ďalší. Niet sa čo čudovať, že tam je stále čo obzerať. Milovníci pamiatok si prídu na svoje. Jednoznačne navštívte  subtropickú Sicíliu cez cestovnú kanceláriu Tip Travel! Ponúkajú vám zájazdy za veľmi dobré ceny.

 

Jednoznačne sa vyberte na aspoň jeden z týchto ostrovov. Dovolenka na ostrove sa vám zaručene zapáči!

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.