Tipy na romantické výlety

Oslávte sviatok zamilovaných v duchu romantiky. Inšpirujte sa romantickými hotelmi v Českej republike, ktoré vám poskytnú prechádzky v historických zámockých záhradách,...


... nezabudnuteľné večere v altánku so sviečkami a špičkové wellness centrá.

Prvorepubliková romantika na hranici Čiech a Moravy

Atmosféru gentlemenov a dám z obdobia tzv. Prvej republiky (medzi prvou a druhou svetovou vojnou) načerpáte v tunajšom Letohrádku svätého Vojtecha v obci Počátky. Prvorepublikový letohrádok je menším luxusným útočiskom pre všetky romantické duše  utekajúce  pred metským ruchom veľkomesta. 11 exkluzívnych apartmánov a izieb sú zariadené pôvodným starižitným nábytkom, ktorý je doplnený o moderné prvky – veľké vane umiestnené priamo do izieb, postele s nebesami, pôvodné rekonštruované kachlové piecky a erbová výzdoba....To všetko dopĺňa štýlová reštaurácia , ktorá ponúka dobové jedlá.


Neďaleko Počátků  vyskúšajte Resort Svatá Kateřina s rozsiahlym wellness a spa centrom, v ktorom nechýbajú masážne kabínky, parné kúpele či sauny. Rezort poskytuje aj každodenné cvičenia pilates a jógy.  

Romantika v panenskej prírode moravských Beskyd

Drevené chaty stojace na okraji hlbokého lesa  Moravskoslezských Beskyd sú tou správnou voľbou pre romantických dobrodruhov ako aj pre rodiny s deťmi, ktorí sa nechcú vzdať maximálneho pohodlia.

 
Chaty Orlí hnízdo, Vlčí doupě a Medvědí skála sa nachádzajú pod najvyššou horou Českej republiky. Ubytovanie poskytuje komfort, plne vybavenú kuchyňu s jedálňou, domáce kino napojené na hracie konzoly, masívny krb s udiarňou aj súkromné jacuzzi so saunou.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.