Lyžovačka v Beskydách

Prináša okrem zimných športov aj oddych v termálnych,  zážitkových  kúpeľoch, dobrú českú kuchyňu a pre deti výlet za danielmi....


Naše tipy....

Ubytovanie vo Valašských dreveniciach v údolí Miloňová
Obidve chalupy spĺňajú veľmi dobrý štandard, ktorý  vám spríjemní oddych po celodennej lyžovačke. Sú tým pravým orechovým pre tých, ktorí hľadajú ubytovanie v lone krásnej prírody, v štýlovej drevenici s  dobrý vybavením a, s výhľadom na oboru s danielmi, ktoré potešia hlavne tých najmenších.

 
Výlet za dreveným kostolíkom
Vo Veľkých Karloviciach, sa nachádza drevený kostolík zasvätený Panne Márii Snežnej. V zimnom období, je možné kostol vidieť vždy, v čase zvonenia „Anděl Pána“ – na poludnie. Kostol pochádza z roku 1754 a  z pôvodného inventáru sa zachovali trámy, drevené lavice, dva krucifixy a na ľavo od hlavného oltára sa nachádza obraz patrónky kostola. Celé údolie Pleskovec, smerom na lyžiarske svahy Kyčerka, je lemované tradičnými drevenicami so šindľovými strechami, ktoré stoja za pohľad.


Lyžiarské strediská v regióne
Zimná dovolenka v Beskydách  vám ponúka tri lyžiarské areály -SKI areál RAZULA, ski centrum v KohútceBíle, ktoré sú vybavené  aj sedačkovými lanovkami. Dohromady tvoria 15 km zjazdoviek a navyše v Razule , si prídu na svoje vyznávači snowtubingu. Trasy sú  mierne obtiažné, vhodné aj pre začiatočníkov a deti.  Pre vyznávačov skitouringu a bežkárov, sú pripravené štyri zaujímavé trasy a celkom tvoria 40 km upravovaných bežeckých dráh. Beskydy umožňujú výlety na snežniciach so sprievodcom, už spomínaný snowtubing, lyžiarsku školu Horal, nočné lyžovanie a servis s požičovňou.


Výhody pre deti
Malí návštevníci do 12 rokov majú ubytovanie na prístielke s raňajkami zadarmo. Tento bónus platí pre jedno dieťa na jedného rodiča, dopláca sa len doplatok za večeru a skipas. Pre malé deti sú vo všetkých hoteloch Resortu Valachy pripravené detské kútiky na hranie, animačné programy, detské saunovanie a ponuka detského menu je samozrejmosťou. Vaše ratolesti  sa môžu naučiť lyžovať v lyžiarskych kurzoch – Tygria škôlka a s tými najmenšími sa posánkujete na novej sánkarskej dráhe.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.