Phyrn - Priel

Ak hľadáte dovolenku pre celú rodinu, kde si zašportujete ale aj zrelaxujete, ponúka vám ju National Kalkalpen Park v Hornom Rakúsku.

>> Móda >> Aktuálne >>  Phyrn - Priel

Deväť obcí ( Spital am Phyrn, Windischgarsten, Edlbach, Rosenau, Rossleithen, Hinterstoder, Vorderstoder, Klaus a St. Pankraz) z tohto regiónu vám ponúka širokú škálu športovania a relaxu pre všetky vekové kategórie. Táto oblasť je známa aj mnohými aktivitami zaujímavými výlučne pre deti.
Táto výnimočná oblasť, ktorá sa nachádza v hornom Rakúsku smerom na Linz, nie je až tak ďaleko od našich hraníc. Za 3 hodiny sa dostanete do prekrásneho Národného parku s množstvom bohatej flóry a fauny, s čistými vrchmi a potokmi i nekonečnými lúkami.

Phyrn - Priel ponúka širokú škálu ubytovania od luxusných Wellness hotelov s kúpeľami a liečebnými procedúrami, tradičné penzióny strednej kategórie, sedliacke domy s dvormi až po horské chaty.Milovníci prírody majú k dispozícii dlhé turistické chodníčky v lone prírody, tiché prechádzky okolo potokov a jazier, či možnosť rybačky. Sedliacke dvory ponúkajú agroturistiku zaujímavú hlavne pre deti, kde môžu byť priamo so zvieratami z hospodárskeho dvora, či možnosti jazdenia na koňoch.
Športovo založení dovolenkári si môžu vybrať vodné športy na divokých riekach ako je rafting, kanoistika či v pokojnejších vodách kajakovanie. Zaujímavá je tu ponuka a výučba paraglajdingu a horolezectva. Horské cesty a cestičky v údoliach priamo cez Národný Park sú obľúbené pre bicyklovanie .Trasy sa pohybujú od menej náročných až po veľmi ťažké. V Edlbachu si milovníci golfu zase nájdu 18 nových ihrísk a hráči tenisu v Hinterstoder tenisovú halu. Pre rodiny s deťmi sú voľné vstupy do krytého bazénu a kúpalísk.

Tí, ktorí sa zaujímajú o kultúru, môžu navštíviť múzea a výstavy zväčša bez poplatkov, Hudobné leto v Klaus, Kultúrne leto v Windischgarsten či Literárne dni Hineterstoder. Večer táto oblasť ponúka aj zábavu na diskotékach a v baroch, kulinárske zážitky v mnohých reštauráciách a pizzeriách.

Viac informácii:
www.wanderspecialisten.com
www.bikespecialisten.com
www.www.golfregion.com
www.reitspecialisten.com
www.fischerspecialisten.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.