Autoporadca

Napísal Michaela Conzarová 29. november 2015

Ženám a nielen im prichádza na pomoc pri kúpe ojazdeného auta nová služba – Autoporadca s tímom profesionálov. Ušetrí vám čas, nepríjemné prekvapenia a peniaze.


Vaše auto snov nielen vyhľadá, ale aj preverí zo všetkých uhlov, pomôže s právnou stránkou. Zistí reálny stav jazdeného vozidla, aby neskôr nedošlo  k nepríjemným prekvapeniam. Autoporadca vám ušetrí nielen čas ale aj peniaze. My sme pracovníkov novej služby vyspovedali.

femme: Ženy  sa v autách moc nevyznajú. Všímajú si  tvar auta, lak, kolesá,  interiér, ale ostatné technické veci sú pre ne prehliadnuteľné. Potom prichádzate na pomoc vy...

Autoporadca: Áno, sú prípady vytopených vozidiel, havarovaných, na ktorých sa závady  ukážu po niekoľkých mesiacoch. Kupujeme vlastne mačku vo vreci. Auto sa tvári, že je v poriadku, zvonku je nablýskané, ale máva schované chyby.  Majiteľ firmy Autoporadca, je právnik a stretával sa s mnohými problémami, ktoré riešil s klientmi a tak sa rozhodol, aby sa im predchádzalo. A tak podáva pomocnú ruku so službou prvou svojho druhu na Slovensku. My sme na strane klienta.

 


femme:
Keď si pôjdem kúpiť ojazdené vozidlo na inzerát, pozvem si vás, aby ste auto skontrolovali, nemôže predávajúci namietať?

Autoporadca: Určite nie. Máme prístup do databáz, zistíme, či je kradnuté, koľko km má najazdené a na technické vady máme 110 bodov kontroly, ktorými zisťujeme aktuálny stav. A samozrejme, máme k dispozícii kvalitné autoservisy.

femme: Dobre vieme, že v servisoch nemajú čas  a všetko trvá niekoľko dní, týždňov...

Autoporadca: My máme dohodu, že nás vezmú hneď.

femme: Aj v autobazároch dajú auto k dispozícii vám, keď si ho klient u nich vybral a malo by spĺňať všetky parametre?

Autoporadca: Ak ho chcú predať, malo by byť bezchybné, tak nemajú mať s tým problém. Ak by nedovolili, asi za tým niečo je.

femme: Teda vy pomôžete klientovi, ak auto chce kúpiť z bazáru, z inzerátu, od kamaráta. A čo keď hľadá určitý typ a nevie ho nájsť?

Autoporadca: Tak mu ho vyhľadáme my, najviac však tri autá podobných vlastností, aby mal na výber. Vybavíme aj kúpnu zmluvu, pripravíme záverečnú správu našich meraní, CEBIA certifikát.

femme: Koľko stoja vaše služby?

Autoporadca: Na výber máte z troch balíčkov služieb, podľa svojich potrieb a možností. Balíček Štartér za 99 € zahŕňa základne preverenie jazdeného vozidla, navýšený balíček Kontrolka sa detailné zameriava na preverenie jazdeného vozidla a vyjde vás na 189 € a v treťom balíčku Kompletka za 239 € vyhľadáme jazdené vozidlo podľa zadania klienta a detailne ho preveríme, aby sa predišlo skrytým závadám.

Viac informácií nájdete na www.autoporadca.sk.





3 komentárov

  • Komentár SilviaKE %PM, %23 %778 %2018 %17:%jan napísal SilviaKE

    Paci sa mi ako si zvyraznila slovicko SAMA :D Rovnako som pozrela tu sluzbu Autoporadca, som rada ze existuje nieco taketo pre baby.. baby vedia xy veci, ale aby som sa este ucila co pozerat na aute pred kupou? :D Uz viem ze mam teda ich, ak budu fungovat aj o pol roka a pohodicka :P

  • Komentár Stanka %PM, %19 %614 %2017 %13:%nov napísal Stanka

    Autoporadcu mame tiez doma vyskusaneho, sluzbicku mozem odporucit baby :)

  • Komentár Juliana %PM, %17 %968 %2017 %22:%nov napísal Juliana

    Tak dnes som sa SAMA konecne doviezla mojim novym autockom domov - Fiat 500 2011 v kraaasnej cervenej farbe. Auticko som si nasla sama a kontroloval ho pan z Autoporadca. Sympatak, vsetko bolo v najvacsje pohode, ale to asi aj preto, ze autocko bolo naozaj cukrik a predchadzajuca majitelka na nom nesetrila :) Sluzba ako taka bola velmi profesionalna a som sa za nu rada :) Dakujem :)

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.