Dámy, ruku na srdce!

Napísal JEFTA Service24 09. január 2013

Vymieňať koleso na aute či pozerať pod kapotu a lúštiť, prečo vás „váš tátoš“ odmieta ďalej voziť, nie je práve príjemným zážitkom. Šikovné šoférky to riešia inak...


Riešenie krízovej situácie na ceste

Hovorí sa, že ženy potrebujú istotu v každom smere. V prípade nepríjemných situácií na ceste – defekt, chýbajúce palivo či havária, sa môžete spoľahnúť na neobmedzené a komplexné asistenčné služby JEFTA Service24. Profesionáli vyriešia problémovú situáciu za vás v priebehu niekoľkých minút - odvezú vás napríklad do práce, vaše deti do školy a auto do servisu. A táto istota vás stojí pri produkte Slovensko iba 5 EUR/mesiac:

JEFTA Service24 Slovensko – pre dámy, ktoré jazdia po cestách Slovenska. Dovolenka, výlet s rodinou, ale aj každodenná cesta do práce či vozenie detí do školy, stále máte istotu komplexných asistenčných služieb a pomoci. Cena: 60 EUR/1 rok (bez ďalších poplatkov)

JEFTA Service24 Európa – balíček ocenia manažérky a cestovateľky, ktoré brázdia nielen slovenské cesty, ale aj vozovky Európy. Non-stop pomoc na cestách, kdekoľvek sa práve nachádzate. Cena: 500 EUR/1 rok (bez ďalších poplatkov)

JEFTA Service24 Rýchlovka – vhodné na pobyty 1 – 4 dni s rodinou, ale aj nákupy s kamarátkami v Rakúsku či wellness v Maďarsku. Produkt sa vzťahuje na Slovensko a vybrané krajiny Európy. Cena: od 15 EUR/1 – 4 dni (bez ďalších poplatkov)

Objednaním produktov JEFTA Service24 sa automaticky stávate členkami Klubu JEFTA Service24. Získate tak množstvo výhod a zliav v oblasti auto-moto. Informácie o všetkých produktoch a Klube JEFTA Service24 nájdete na www.jefta.sk.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.