Poradíme vám kde si požičať bager CAT

Čaká vás naplánovaný projekt a hľadáte vhodné technické vybavenie? Skúste požičovňu stavebných strojov! Kvalitné vybavenie a ako bonus zákaznícka podpora. Bez ohľadu na to, aký typ práce vykonávate, bager Cat vždy poskytuje špičkový výkon.

pasove_minirypadlo_cat

Či už ide o výkopové práce, hĺbenie rýh alebo nakladanie, stroje CAT majú bezkonkurenčnú všestrannosť a vynikajúcu palivovú úspornosť. Jednoduchá obsluha, vynikajúca životnosť a tie najnovšie bezpečnostné a technologické funkcie- jednoducho špičková úroveň.

Bager je nevyhnutnou súčasťou ťažkej techniky pre väčšinu stavebných projektov. Na výber sú s pásmy alebo kolesami a líšia sa tiež tonážne. Sú minibagre a sú aj veľkotonážne stroje. Stroj sa navyše dokáže rôzne diverzifikovať. Rýpacia lyžica sa dá nahradiť za vŕtačku, rozrývač alebo zhrňovač. Preto výber správneho rýpadla nie je až taký jednoduchý. Najlepší spôsob je presne vedieť, na čo budete rýpadlo potrebovať. Dôležité je plánovať. Ak budete presne vedieť, akú rolu bude mať rýpadlo na mieste, pomôže vám to určiť, aký druh rýpadla je potrebný.

Správne motivácia je veľkou mierou úspechu, ale správne vybavenie úspech zaručuje. Požičovňa stavebných strojov je tu pre tých, ktorí potrebujú stavebné stroje, elektrocentrálu, stavebnú plošinu, poľnohospodárske stroje, manipulačnú techniku, drviče, tlakové čističe, prívesný vozík apd. Nájdete tu vybavenie a služby pre každý typ práce a ako bonus našu podporu - spolu to zvládneme.

Ako certifikovaný predajca CAT má naša spoločnosť Zeppelin na prenájom stroje špičkovej ťažkej techniky. Naše vybavenie CAT vám pomôže splniť vaše očakávania. Dodržujeme plán údržby strojov, môžete mať dôveru, že naše požičovne sú pripravené na prácu. Naši certifikovaní pracovníci vykonávajú preventívnu údržbu a opravy. To znamená, že vždy dostanete zariadenie vysokej kvality a pri vykonávaní svojej práce sa na neho môžete spoľahnúť.

Potrebujete sa poradiť či rovno hľadáte vhodný typ stroja alebo prístroja pre váš projekt? Požičovňa strojov Zeppelin je tu pre vás už v štyroch slovenských mestách naprieč Slovenskom. Nájdete nás v Bratislave, Žiline, Banskej Bystrici aj v Košiciach každý pracovný deň o 8:00 do 16:00. Náš veľký inventár strojov je vám k dispozícii rýchlo a jednoducho vždy, keď ich potrebujete.

Zdroj foto: Požičovňa strojov Zeppelin

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.