V znamení modrej

Modrá bude túto jar nevyhnutnou súčasťou takmer každého šatníka. Jej odtiene zaručene očaria väčšinu z nás aj vďaka symbolickému spojeniu s podmanivou morskou hladinou...


... či nekonečnými nebeskými výšinami. Inšpirácia stredomorským pobrežím sprevádza celú kampaň tejto populárnej britskej značky. Osviežujúca vzdušnosť, čisté línie a hrejivé lúče prenikajú priamo k vám a už teraz vás dokážu naladiť na jarnú pohodu a tešiť sa na horúce letné noci. Či už žiarivo azúrová obloha, alebo tmavé hĺbky oceánu, všetky odtiene z modrej palety, ktoré bezpochyby evokujú slnečné dni, sa premietli do najnovšej kolekcie F&F!

Jarná dámska kolekcia F&F 2016 prichádza v znamení minimalistických strihov a neprehliadnuteľných farieb – mangovo žltá, oranžovo červená, nežná fuksiová a už spomínaná modrá hneď v niekoľkých odtieňoch ako najvýraznejší prvok celej sezóny. Široké spektrum modrej bude tentokrát prevládať nad vzormi, potlačami i jednoduchými kúskami. Nechajte sa viesť a modrú ako základnú farbu jarného šatníka, rôzne kombinujte. V prípade svetlého aj tmavého denimu siahnite po neutrálnych tónoch ako sú béžová a sivá, prípadne po monochromatickej dvojici bielej s čiernou. Námornícku modrú doplňte kontrastne žltou, svetlo modrou, alebo tyrkysovou a zelenou. Parížska modrá sa zase bude skvelo vynímať popri fuksiovej, oranžovej a tehlovo červenej. Rovnako sa nebojte ani nápaditosti doplnkov či topánok.


Pánska kolekcia F&F na jarnú sezónu doslova vyzýva k neviazanosti a experimentom - námornícky šmrnc neformálnych košieľ s krátkym rukávom a jemnými vodorovnými prúžkami, kombinácia krátkych nohavíc so sakom z ľahkého materiálu, alebo formálnejší, ale ľahký, svetlo modrý ľanový oblek, doplnený bielou košeľou bez goliera. 



Aktuálne dostupné v predajniach F&F exkluzívne v obchodnej sieti TESCO


Pekných párov nikdy nie je dosť

Našťastie, mimoriadne priaznivý pomer kvality a ceny Lasocki obuvi robí zo zdanlivého nákupného „hriechu“  úplne nevinné potešenie, ktoré si môže dopriať skutočne každá. Ste zvedavá, aké trendy  v nadchádzajúcich týždňoch rozžiaria naše ulice? Heslom jari je...

Ukážte nohy!

Po mesiacoch skrývania chodidiel v zateplených interiéroch čižiem konečne prichádza čas poodhalených pedikúr a nôh pobozkaných lúčmi jarného slnka.  Otvorené sandáliky si získajú srdcia každej fashionistky odvážnymi farbami, nápaditými detailmi, asymetrickým viazaním, kombinovaním textúr či hravými strapcami, ktorých popularita stále trvá, takže sa s nimi v tohtoročnej jarnej sezóne ešte nelúčime.


Obujte sa do farieb relaxu

S novými dizajnovými prvkami sa o vašu priazeň budú uchádzať aj jarné modely členkovej obuvi či dámskych mokasín v tónoch, ktoré vás v predstavách prenesú na prímorskú pláž – v pieskovej a námorníckej modrej.

S pečaťou Lasocki kvality

Variabilita štýlov jarnej kolekcie má jedného spoločného menovateľa – prírodný materiál. Koža, charakteristická pre všetky modely značky Lasocki, sa vyznačuje precíznym spracovaním vysokej európskej kvality a je dobre prispôsobiteľná tvaru chodidla.

Ušité na každý vkus

Tak ako, dámy, už ste sa rozhodli, v akom duchu sa budú niesť vaše jarné prechádzky? Extravagancia? Elegancia? Nadčasová klasika? Alebo radšej niečo športovejšie? Nech už sa vyberiete po ktorejkoľvek z módnych ciest, začnite krokom do predajne CCC. S Lasocki nikdy nešliapnete vedľa. Inšpirujte sa na www.ccc.eu/sk.


Väčší objem, nedbalá elegancia a bohémsky štýl so značkou Deichmann

Svetlá, vzdušná a rovnako ako v predošlých rokoch tiež športová. Práve taká bude jarná a letná móda roku 2016. Tón udáva žiarivo biela spolu s jemnými pastelovými odtieňmi, telovou a béžovou farbou. Žiadaná je ale aj žiarivo oranžová, horčicovožltá, ružová alebo koňaková. Hit sezóny predstavuje kráľovská modrá.

V ústrety letu na ľahkých bielych podošvách

Stálicami zostávajú dokonale spracované tenisky a obuv v dandy štýle, vyrobené z ľahkých materiálov, ktoré nás tento rok prekvapia novými farebnými kombináciami. Kvetinové potlače, dierované vzory a plátenné materiály zdôrazňujú ich svieži sezónny charakter. S novými odľahčenými svetlými podošvami pôsobia veľmi žensky. Hrubé briketové podošvy v minimalistickom hladkom a čistobielom prevedení sa perfektne hodia k dole rozšíreným nohaviciam. Sofistikovanejší vzhľad vám zaistia hrubé podošvy s profilmi žraločích zubov, čiernobiele podošvy, podošvy sfarebnými prúžkami alebo podošvy kombinujúce viacero materiálov, napríklad s korkom a konope.


Hrubé podošvy sa v mnohých variáciách tiahnu celou paletou jarnej a letnej obuvi: nájdeme ich ako na sandáloch, šľapkách a šnurovacej obuvi, tak na členkových čižmách a teniskách

Návrat blokových podpätkov

Blokové podpätky, obľúbené v 70. rokoch, sa vracajú na scénu. Objavujú sa na nízkych letných čižmách aj lodičkách s otvorenou špičkou. Stretneme sa s nimi ale aj u sandálov a šľapiek.


Materiálom vládne jednoduchosť. Využíva sa hladká a velúrová koža spoločne s ľahkými plátennými a ľanovými látkami, a aj high-tech textílie. Na aplikácie v tejto sezóne takmer nenarazíme. Pocit vzdušnosti poskytnú dierované vzory, perforácie a rafinované prestrihy

 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.