Zdravé krivky!

Tie z vás čo majú košíčky od veľkosti D v kombinácii s menším obvodom nám dajú zaiste za pravdu, že kúpiť sexy a pohodlnú spodnú bielizeň je problém.


Renomovaný výrobca spodnej bielizne Triola underwear predstavuje svoju novú značku Like YOU určenú pre ženy s väčším poprsím, no len malými až strednými obvodmi. Reaguje tak na rastúci dopyt po padnúcej a funkčnej, ale zároveň mladistvej a módnej bielizni pre tieto proporcie, ktorej je na našom trhu momentálne nedostatok.
Cieľovou skupinou novej kolekcie Like YOU sú mladé ženy s veľkosťou košíčkov od D po J a obvodmi od 65. Like YOU znamená v preklade „ako ty“, aj komunikácia značky sa preto sústreďuje na modelky plnších kriviek, ktoré reprezentujú jej reálne zákazníčky. V predaji bude značka vo všetkých dobrých obchodoch po celej SR a tiež v ponuke certifikovaných internetových obchodov.

Sexepíl nie je záležitosťou typu postavy
Je vecou sebavedomia, šarmu – a aj rafinovane zvolenej bielizne. Nová značka Like YOU vám preto teraz prináša pohodlné a pritom tak neodolateľne sexi modely pre skutočné ženy!

 

Nerobte kompromisy – zdravé krivky sú príťažlivé a zaslúžia si aj dokonale padnúcu, atraktívnu bielizeň. Ak patríte k ženám s plnším výstrihom, no zároveň menším obvodom, práve vás poteší nová kosticová podprsenka Like YOU č.22707 (44,99 €). Jej tenko vystužené košíčky podoprú a v optimálnej výške zafixujú aj väčšie prsia, kým T-šev zaistí ich zvodný, prirodzene guľatý tvar a vytvorí tak opticky súmernejšou siluetu. Čierny kvietkovaný alebo hravý fialový vzor s krúžkami môžete mať s košíčkami veľkosti D-J, všetky už od obvodu 65!

V rovnako nezbedných vzoroch na vás čaká aj tenko vystužená kosticová podprsenka Like YOU č.27707 (44,99 €) ozdobená sexi čipkou, ktorá dokonale zamaskuje aj prípadné veľkostné rozdiely v poprsí. Model je navyše vybavený bočnými kosticami, ktoré zabezpečia dokonalú fixáciu obvodu a mäkko vypodloženými ramienkami pre absolútny komfort nosenia.

Do setu k dvojici podprseniek kombinujte buď nohavičky šortkového strihu Like YOU č.33707 (16,99 €), ktoré sa prispôsobia každej postave a vďaka tenučkému materiálu ich pod oblečením vôbec nevidno, alebo klasické nohavičky s čipkovaným vsadením Like YOU č.31707 (16,99 €).

Foto: Triola underwear

Elegantná aj pod šatami
Ak aj vy patríte k ženám s plným výstrihom, riešením je nová podprsenka Like YOU č.20710 (44,99 €). Nevystužená čierna podprsenka s kosticami a horným dielikom z vyšívaného elastického tylu je nekompromisne sexi, vďaka originálne riešenému stredu navyše pôsobí vzdušne a prsia mierne opticky zmenšuje. Košíčky sú zhotovené z vysoko funkčného neelastického materiálu s formovacím efektom a ponúkané veľkosti D-J kombinujú s obvodmi už od 65. Do setu zvoľte nohavičky klasického strihu s atraktívnou tylovou vsadkou na boku Like YOU č.31710 (16,99 €).

Rovnako nebezpečne príťažlivá sa budete (nielen) cítiť v zaujímavo šedo prešívanej podprsenka Like YOU č.22711 (44,99 €). Jej tenko vystužené košíčky s kosticami a zvislými švami opticky zoštíhlia aj veľké prsia a bezpečne ich zafixujú v požadovanej výške. Aj táto podprsenka prichádza s čoraz žiadanejšou kombináciou veľkých košov (D-J) a menších obvodov (už od 65), ktorú mnohé ženy doteraz museli hľadať len v zahraničí. Do setu k nej zvoľte nohavičky „panty“ strihu Like YOU č.35711 (16,99 €) s dekoratívnym prešitím a originálne riešeným zadným dielom, ktorý sa nezarezáva.

Ak preferujete decentnejší štýl, zvoľte elegantnú podprsenku pudrovej farby s čiernym prúžkom Like YOU č.22709 (44,99 €). Kosticový model s tenko vystuženými košíčkami vytvorí opticky súmernú siluetu tým, že prsia efektívne podoprie, zafixuje na stred v optimálnej výške a vďaka T-švu zaistí ich príťažlivo guľatý tvar. K dispozícii je vo veľkostiach od D po J, vždy už od obvodu 65 a v závislosti od veľkosti košov až po obvod 95. Do setu zvoľte rovnako vzorované nohavičky klasického strihu s dvojitým predným dielom a čipkovanými vsadkami na diele zadnom Like YOU č.31709 (16,99 €).

Foto: Triola underwear 

Viac informácií o novej značke bielizne pre skutočné ženy nájdete na www.like-you.cz

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.