Obľubujete nápadité oblečenie? Vytvorte si vlastné kúsky s originálnou potlačou

Neradi nosíte oblečenie, ktoré môžete vidieť vo výklade v meste alebo na iných ľuďoch na ulici? Zapojte svoju kreativitu a vytvorte si originálne tričko s vlastnou potlačou, ktoré bude patriť len vám. Potlačou môžete navyše zvýrazniť svoju osobnosť alebo upútať pozornosť.

shutterstock_821

Nebojte sa zapojiť svoju fantáziu

Vlastné tričko si môžete vytvoriť naozaj veľmi rýchlo. Celý kreatívny proces môžete podporiť svojou fantáziou alebo svojimi záľubami, čím dokážete vytvoriť originálny kúsok, ktorý vás bude vystihovať. Niekedy stačí jednoduchý nápad alebo myšlienka, ktorá vás privedie k vzniku originálnej vlastnej potlači trička. Kreatívny môžete byť aj v prípade farieb a premeniť napríklad biele tričko na zaujímavú zmes s farebnou kombináciou.

Potlač ako darček

Vlastná potlač trička môže byť aj zaujímavou alternatívou darčeka, ktorým dokážete zaručene potešiť niekoho blízkeho. Ak hľadáte darček pre kamaráta alebo niekoho z rodiny, tak môžete experimentovať a vytvoriť pre nich mikinu s potlačou. Skúste skombinovať ich záľuby a podtrhnúť tak ich charakter. Prípadne môžete vybrať niečo jednoduchšie, ako je mikina s vtipným nápisom.

Aké výhody so sebou prináša vlastná potlač:

- Ak sa rozhodnete vytvoriť vlastnú potlač, tak sa môžete tešiť obdivu ľudí, pretože rovnakú potlač nikde nenájdu a vy budete originálny.

- Potlač dokáže vylepšiť obyčajné tričko, ktoré si vďaka zaujímavému dizajnu získa pozornosť.

- Motívy majú často aj nejakú vtipnú myšlienku alebo skrytý význam, ktorý dokáže pobaviť okolie.

Pri navrhovaní vlastnej potlače na oblečenie, nie ste nijak obmedzení. Stačí si premyslieť, čo by ste radi zakomponovali na svoje tričko a môžete prísť na nejakú vtipnú myšlienku. Následne po krátkom čase vznikne zaujímavý motív, ktorý si určite získa aj pozornosť iných ľudí. Slobodu máte aj vo výbere farebných kombinácií a následného ladenia. 

Zdroj obrázka: Andrey_Popov / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.