Toto si oblečte, ak chcete nahnevať ostatných

Rozbúrte nudné vody každodennosti a donúťte ľudí, aby sa na vás prestali prehliadať. Pohľady ľahko pritiahnete jedným z tipov z nášho zoznamu. Drzé nápisy a nekonvenčné strihy si užívajú aj najväčšie hviezdy. Nastal váš čas zažiariť?

oblecenie_miss21

1. Drzé nápisy

Vyberte si obľúbený kúsok, na ktorom bude nápis o tom, aký ste skvelý / aká ste skvelá. Namyslené hlášky môžete doplniť dvojzmyslami, alebo buďte hrdí na svoju lenivosť. Ukážte ľuďom, kto je tu šéf a koho majú poslúchať. Tak čo, naštvalo by vás, ak by mal na sebe niekto takéto nápisy?

Tieto sarkastické tričká sa ľuďom dostanú pod kožu. Pripravte sa na pohoršené pohľady... Ak chcete byť veľmi nápadní, zvoľte väčšie písmená a nápis cez celú hruď. Drzí však môžete byť aj v celkom malej mierke, keď sa dá nápis prečítať iba z blízka. Pobaví, pobúri, podľa toho, či má čitateľ zmysel pre humor a ako dobre vás pozná.

Lezie vám vaša šéfka svojim rozkazovaním trochu na nervy? Kúpte jej tričko pre šéfku so štipľavým nadpisom. Ale pozor - toto si dovoľte iba ak máte naozaj dobré vzťahy. Alebo pevné nervy... : )

2. Nahé brucho

U študentiek vo veku do dvadsať rokov sme na nahé brušká viac-menej zvyknutí. Ale čo ak si skrátené tričko oblečie staršia žena? Alebo dokonca muž? Vyskúšajte si to a užívajte si pozornosť, ktorú chtiac-nechtiac pritiahnete. Bonusové body dostávate, ak si na takýto outfit trúfnete v chladnejšom počasí a obzvlášť vtedy, ak ešte aj prší - okoloidúcim budú naskakovať zimomriavky!

3. Priesvitné prvky pripomínajúce nahotu

Môžu byť hlboko vo výstrihu alebo na celých bokoch. Hlavný je dojem nahoty, ktorý podporíte najmä vtedy, ak je priesvitná látka telovej farby. A ak chcete naozaj provokovať a nezáleží vám na vkuse, môže vám cez látku presvitať spodná bielizeň.

4. Topánky s nezvyčajným opätkom

Či už na ňom budú malé kolieska (ako káže najnovší výstrelok módnych dizajnérov), bude mať tvar gule, alebo bude mať nezvyčajný tvar, pripomínať zvieracie kopyto, alebo bude neuveriteľne tenký a ostrý - s opätkom sa dajú robiť divy.

5. Doma vyrobená bunda s odkazom

Stačí si na chrbát napísať „nečum na mňa“ a potom počítať ľudí, ktorých ste pohoršili. Inšpiráciou pre podobné počiny sa stala okrem iných aj Melania Trump so svojou bundou s nápisom: „I really don't care. Do u?“

6. Obojok na krku

Prvok obľúbený v sadomasochizme sa čoraz viac dostáva do ulíc v bežné dni. Ak zvolíte výraznú farbu, reakcia na seba nedá dlho čakať. Ľudí tento kúsok zo šatníka delí na dva tábory. Jedni ho pokladajú za vulgárny a ponižujúci, druhým je to úplne jedno a rešpektujú právo na slobodu v obliekaní. Ku ktorým patríte? Keď obojok doplníte aj veľkou reťazou, level provokácie razom stúpne o ďalších 50%.

7. Šiltovky s ironickým nápisom

Okrem tričiek sú obľúbeným miestom, na ktorom sa uhniezdia štipľavé poznámky, šiltovky. Keďže pri rozhovore sa ľuďom pozeráme zvyčajne do očí, nápis na šiltovke sa dostáva do nášho zorného uhla. Môžete zvoliť jednoduchú klasiku, ako „Nezaujíma ma čo hovoríš“. A dokonca bude stačiť aj pár obrázkov. Veď aj správy vieme v súčasnosti písať iba pomocou emotikonov!

8. Negližé namiesto šiat

Pamätáte si ten diel Priateľov, v ktorom Rachel predstierala, že negližé sú jej večerné šaty? Nechtiac v nich musela ísť aj do reštaurácie a hoci v tomto prípade išlo o sitcom, môžete si ho vyskúšať aj v reálnom živote. Samozrejme, potrebujete na to niekoľko ton odvahy a... Možno aj dlhší kabát. Iba pre istotu.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.