Vytlačiť túto stránku

Tieto pánske košele ženy jednoducho zbožňujú

Napísal KČ 28. júl 2020

Nestarnúci módny doplnok, ktorý si prešiel mnohými vylepšeniami. Nádych luxusu, kvalita spracovania a dominantný prvok outfitu. To všetko pánsku košeľu vystihuje a je potvrdením toho, že tento nesmrteľný trend nikdy z pánskych šatníkov nevymizne.

shutterstock_men

Svedčí o tom aj nežnejšie pohlavie, ktoré košeľu na mužoch schvaľuje pri akejkoľvek príležitosti.

Či už ide o spoločenské udalosti, formálne alebo bežné chvíle, pánska košeľa je taký prvok v šatníku, čo sa hodí na akúkoľvek príležitosť. Podstatné je však vlastniť niekoľko rôznych typov a ich výber prispôsobiť k adekvátnej chvíli. V súčasnej dobe si môžete zvoliť z viacerých farieb, strihov či motívov, mať jednu univerzálnu košeľu rozhodne nestačí. Ktoré typy by tak nemali chýbať v pánskom šatníku?

Nevyhnutná samozrejmosť

Kvalitné spracovanie, biely odtieň a presne padnúci strih. Košeľa v bielom prevedení rozhodne nesmie chýbať v každom pánskom šatníku. Práve tento kúsok je totiž vhodnou voľbou na spoločenské či inak významné udalosti a obliecť by si ju páni mali aj na dôležité formálne stretnutia.

Voľba farebného spektra

Okrem bielej stálice obľubujú ženy na mužoch aj moderné pánske košele celej farebnej palety. Hravé prevedenia dokonale oživia pánsky šatník a podčiarknu akýkoľvek outfit. Počas letného obdobia by však páni mali staviť na jemné odtiene. Práve tie totiž nebudú tak výrazne priťahovať slnečné lúče a zaručia im komfort aj počas letných horúčav.

Stávka na vzory

Dobrou voľbou budú aj pánske elegantné košele so vzorom, no aj tie musia byť kvalitné a dokonale pánom sedieť. Výber tej správnej veľkosti a vhodného strihu nepodceňujte, len vtedy v nej muž vynikne. Pokiaľ košeľa mužovi sedí, bude vyzerať elegantne v akomkoľvek prevedení a s tým sa stotožňujú mnohé z nás. Ženy totiž vedia posúdiť, v čom muži vyzerajú najlepšie. Pánska košeľa je tak jednoznačne voľbou číslo jeden.

Zdroj obrázka: Dean Drobot / Shutterstock.com