Obujte sa štýlovo a zároveň aj bezpečne

Pýšiť sa topánkami, ktoré perfektne vyzerajú, no spôsobujú nám obrovské muky, nestojí za toľké trápenie. Zabudnite na utrpenie, dnes si už môžete obuť aj pekné dizajnové kúsky a nijako tým vašim chodidlám neuškodiť.

shutterstock_nohy_vlozky

Všetko to závisí len od správneho výberu obuvi.

Módny svet sa neustále mení a nové trendy to len potvrdzujú. Výroba odevov a obuvi sa im často prispôsobuje a snaha prísť s niečím novým opäť posúva hranice módneho priemyslu. Výnimkou nie je ani obuv, pričom niektoré jej dnešné podoby sú síce oku lahodiace, o praktickosti však často nemôže byť ani reč. Vysoký podpätok vás pri chôdzi ničí, atypický tvar topánok vám spôsobuje bolesť pri každom kroku a nepraktické zapínanie sťažuje akýkoľvek presun. Možno ste aj vy okúsili cenu za túto trendovosť a príchod bolesti neobišiel ani vás. Mať v skrinke na topánky modernú obuv môžete však aj v bezpečnom a zdravotne vhodnejšom variante.

Trendová zdravotná obuv

Topánky v tomto prevedení garantujú našim chodidlám komfort. Majú anatomicky prispôsobený tvar, vyznačujú sa odolnosťou a predstavujú bezpečnejšiu verziu obuvi. Či už hľadáte zdravotné šľapky, sandále alebo vychádzkové topánky, všetko zmienené nájdete v rôznych farebných variantoch. Kúpou zdravotnej obuvi získate záruku pohodlia počas chôdze. Toto prevedenie totiž predstavuje optimálnu výšku podpätku, anatomicky tvarovanú stielku a neuveriteľnú ľahkosť.

Praktické vložky do topánok

Pohodlie našim chodidlám môžeme okrem správne zvolenej obuvi zabezpečiť aj pomocou vložiek do topánok. Funkčne poslúžia pri nadvihnutí klenby nohy, sú zároveň aj odľahčením, môžu byť protišmykové, no nájdete aj také s ochrannou funkciou pred množením baktérií. Kým kúpou niektorých vložiek získate kombináciu viacerých užitočných vlastností, iné sú špecifickejšie. Pri kúpe by ste sa tak mali upriamiť na ich popis a prispôsobiť výber vašim preferenciám.

Zdravotné sandále budú príjemných oživením počas letných mesiacov, no moderným kúskom vo vašej zbierke môžu byť aj šľapky v tomto prevedení. Zdravotná obuv za súčasnými trendmi nijako nezaostáva, tieto topánky sú však prispôsobené chodidlám tak, aby im garantovali celodenný komfort.

Zdroj obrázka: New Africa / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.