Nepodceňte vrstvenie v zimných mesiacoch

Výrazné výkyvy v ranných, denných a nočných teplotách spôsobujú šírenie vírusov v ovzduší. Aby sme sa ale prechladnutiu a chrípke vyhli, nesmieme podceniť vrstvenie v zimných mesiacoch.

woman winter1218

Tri vrstvy

Nepríjemnému prechladnutiu a celkovému oslabeniu imunitného systému sa vyhnete, ak nepodceníte výkyvy v počasí a pripravíte na zmeny teplôt dôkladným výberom oblečenia. V zimných mesiacoch sa odporúčajú nosiť tri vrstvy oblečenia. Spodná, tzv. termo vrstva, sa neodporúča len na dovolenke v horách, ale aj bežne do práce. Najspodnejšia vrstva má byť síce tenká, no má byť zároveň obtiahnutá – má lemovať vaše krivky. Ak by spodná vrstva nebola obtiahnutá, neplnila by si svoju funkciu, a to ochrániť rizikové partie ako oblasť krížov a chrbáta.

Ako spodnú vrstvu si vyberajte dámske body, poprípade bavlnené dámske tielko. Ako strednú vrstvu obyčajné tričko s dlhým, alebo trojštvrťovým rukávom. Ako vrchnú si dávajte predĺžené dámske svetre v rôznych farebných prevedeniach. Samozrejme, môžete aj klasický rozmer svetrov, no predĺžené vás ochránia v tých najsilnejších mrazoch.

Nohavice, v ktorých zvládnete aj tie najväčšie mrazy

Na vrchnej časti tela noste ideálne tri vrstvy. Čo si ale obliecť na spodnú časť tela?

Odporúčame vám podšité dámske nohavice, poprípade podšité legíny v neutrálnych farbách (sivej, čiernej) a farebné vzorované podšité legíny. Vzorované legíny oceníte na horách – odporúčajú sa výraznejšie farby. Oceníte ich aj vtedy, ak preferujete športový štýl. Neutrálne farby podšitých legín si môžete obliecť ku klasickým topom a svetrom, ale aj k elegantnejším blúzkam. V zime môžete pokojne nosiť aj obľúbené džínsy, ale pod ne si dávajte tenké pančuchy. Džínsy vás nezahrejú tak, ako podšité legíny.

Čo na rande, keď je vonku zima? 

Ak ste si našli novú známosť na flirt zoznamke a plánujete osobné stretnutie, veľmi dobre viete, že ak chcete zapôsobiť, musíte si dvakrát premyslieť, čo si oblečiete na toto stretnutie. Na rande odporúčame rolákový svetrík príjemnej teplej farby a moderné dámske nohavice. K tomuto outfitu sa vám budú hodiť Chelsea čižmy.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.