Turistika ako šport pre ženy? My hovoríme áno!

Veľmi pozitívnym trendom 21. storočia sa stalo, že ženy sa začali venovať aj športom, ktoré predtým niesli označenie ako čisto chlapské. Tak napríklad veľmi populárny je ženský futbal, pričom finále majstrovstiev Európy žien kvalitou prevýšilo aj niektoré mužské futbalové duely

Potom tu máme ženský hokej či vzpieranie. Ženy si postupne nachádzajú cestu aj k turistike, ktorej obľúbenosť na Slovensku vo všeobecnosti rastie. Mnohým ako oddych stačí prejsť sa do prírody, kde nájdu potrebný pokoj a uvoľnenie od pracovných povinností. Ak aj vás láka turistika, tak si pozrite zaujímavé tipy, vďaka ktorým si ju užijete ešte viac. 

Kvalitná trekingová obuv

Určite je vám jasné, že na turistiku nemôžete ísť v klasických topánkach či obyčajných teniskách. A nehovoríme teraz len o ťažkých vysokohorských túrach. Aj na „bežnú“ túru do lesa si treba vziať pevnú turistickú obuv. Nikdy totiž neviete, aký terén vás v lesoch čaká a tak sú turistické topánky ideálnou poistkou pred zranením či nepríjemnou nehodou. Pre dámy je perfektná dámska obuv Garmont, ktorá je nielenže komfortná a pevná, ale zároveň aj esteticky vyladená, čo vás určite zaujme. 

pr 161018

Oblečenie základom úspechu

Pri turistke si samozrejme musíte dať záležať aj na tom, čo si oblečiete. Dámam na turistiku odporúčame v prvom rade termobielizeň, ktoré chráni pred podchladením a izoluje teplo na pokožke človeka. Klasikou sú takisto turistické nohavice a nepremokavé bundy s kapucňami. Na túru sa pripravte tým štýlom, že idete do prostredia, ktoré nepoznáte a neviete, čo tam môžete očakávať. Takže buďte pripravené na všetko. 

Kúpite aj na internete

Výhodou je, že pevné turistické topánky a takisto turistické oblečenie už v súčasnosti pohodlne zakúpite aj prostredníctvom internetu. Ušetríte tým kopu času i skúšania vecí v klasických obchodoch. Ak si kliknete napríklad na populárny e-shop Outdoorlive.sk, tak nájdete bohatú ponuku výbavy na turistiku a zvlášť na zimnú sezónu. A to je naša posledná rada – uvedomte si, aké ročné obdobie nás čaká a podľa toho aj kupujte svoje turistické oblečenie.  

1 Komentár

  • Komentár Danielmom %AM, %23 %451 %2023 %09:%sep napísal Danielmom

    https://interpharm.pro/# best price canadian pharmacy
    mail order canadian pharmacy - interpharm.pro Their online chat support is super helpful.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.