Inšpirácia pre vášho partnera: Aký outfit zvoliť k moru?

Dovolenka býva spravidla jedným z vrcholov letnej sezóny, no tá pri mori má predsa len trochu iný šmrnc. More, to je niečo, čo si počas roka drvivá väčšina z nás nemôže pravidelne užívať.

Buďte teda na tú tohtoročnú dovolenku pri mori pripravení po všetkých stránkach a získajte zážitky, na ktoré sa nezabúda! Jednou z vecí, ktoré ženy pravidelne riešia bez ohľadu na to, či sú na dovolenke alebo nie, je outfit. Často v tomto smere pomáhajú aj svojim mužským polovičkám, ktoré o svoj výzor občas nejavia dostatočný záujem (aj keď, páni, lepšíte sa!). Pripravili sme pre vás, respektíve pre vašich manželov, snúbencov a priateľov zopár inšpirácií na dokonale módny outfit k moru. Tak teda, poďme na to!

Tangá a podobné zarezané výstrednosti určite nie!

Na dovolenke nemusí ten váš žiť ako stroskotanec, ktorý si, chtiac-nechtiac, musí vystačiť s jednými trenkami, aj to roztrhanými. V rezorte pri mori je predsa toľko možností ako tráviť čas! A minimálne rovnaký počet outfitov k tomu môžete aj zvoliť. Športovec či sviatočný plavec, plavky by v jeho výbave nemali chýbať. Tangá a slipy sú dávno pasé. Naopak, v kurze sú bermudové plavky, ponúkajúce všakovaké vzory a farby v rôznych kombináciách. K tomu štýlové topánky do vody namiesto žabiek a nie je o čom!

S outfitom začnite pekne od podlahy – od pánskych espadriliek

K výbave plážového šviháka patrili pred pár desaťročiami hriešne krátke rifľové šortky a biele tielko, samozrejme zapravené. Viete si to predstaviť? Brrr...Dnes to je už našťastie celkom inak. K pobytu pri mori samozrejme šortky patria, ale odtiaľ potiaľ. Doslova. Tie s dĺžkou nad koleno sú ok a naopak – čím viac sú šortky pod koleno, tým viac sú out. Pánska móda spravidla trošku zaostáva vo farebnosti, takže ak máte šancu zmeniť to, spravte tak. Vzory a farby (nie príliš krikľavé, skôr decentné a pastelové) sú dovolené. K super šortkám napasujte skvelé tričko či polokošeľu s nármorníckymi a prírodnými motívmi a máte vyhrané! Hop, zabudli by sme na obuv. Viete, že existujú pánske espadrilky? Aj im svedčí pestrosť.

Náušnice a „retázky“ nie, radšej náramok

Kedy ak nie v lete by bol čas na doplnky? Určite ste si všimli, že trend náušníc a retiazok je dávno za svojim zenitom. To, čo je v zahraničí bežnou praxou, sa pomaly dostáva už aj do našich končín. Máme na mysli hodinky, slnečné okuliare a najmä náramky pre mužov. Samostatne na ruke alebo ako doplnok k hodinkám, v zásade nie je čo pokaziť, ak sa budete držať príbuzných odtieňov oblečenia. Prípustné je aj vrstvenie náramkov, ktoré je u mužov azda viac badateľné ako u žien. Kto by to bol povedal! Z hľadiska materiálov patri medzi absolútne TOPky drevo, koža a koráliky. Bez presného poradia, pretože záleží len a len na preferencii vášho chlapa.

Prehovoríte ho na klobúk?

Slnečné okuliare plnia praktickú aj estetickú funkciu. Na našich uliciach často vídať mužov, ktorí svoje športové okuliare nosia aj k bežnému oblečeniu. Nie je to celkom správne, aspoň nie podľa módnych pravidiel, ktoré preferujú klasické okuliare. Ak máte po boku muža, ktorý je naklonený trendom, skúste ho prehovoriť na klobúk. Možno ani nebudete musieť vyvinúť veľké úsilie.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.