Nechajte sa unášať chuťou leta

Milujete leto a všetky jeho chute a vône? Doprajte si to pravé osvieženie spolu s nápojmi a novým dezertom od Alpra a nechajte sa unášať letom. Vychutnať si môžete exotické, ale aj klasické chute.

Osviežiť sa môžete nápojmi len tak alebo si ich namiešajte v podobe chutných smoothies.

Exotika z téglika
Nechajte sa uniesť lahodnou chuťou kokosového dezertu Alpro a aspoň na chvíľu sa vydajte na dobrodružnú plavbu tropickými ostrovmi. Alpro kokosový dezert kedykoľvek a kdekoľvek zaženie váš hlad. Jemne sladká chuť poteší vaše chuťové bunky - dezert je vyrobený z kokosových orechov a sóje a je 100 % rastlinný, takže si na ňom bez obáv pochutia aj ľudia s intoleranciou na laktózu. Skúste ho nechať poriadne vychladiť a osviežte svoj horúci letný deň jemnou kokosovou chuťou s prirodzene nízkym obsahom tukov.

Kokosovo-čokoládové potešenie
Máte radi kokos a čokoládu? Čo by ste povedali na lahodnú kombináciu týchto dvoch pochúťok, ktoré sa spojili v rastlinnom nápoji Alpro kokosovo-čokoládový? Chutiť vám bude príjemne vychladený aj ohriaty, rozmixovaný s ďalším ovocím vo forme smoothie či úplne jednoducho – v kombinácii s plnou miskou chrumkavých cereálií. Naplno sa ponoriť do príjemnej chute kokosu a čokolády môžu i všetci s intoleranciou na laktózu, pretože nápoj Alpro kokosovo-čokoládový je 100 % nemliečny.

Božské spojenie
Začnite deň miskou plnou cereálií a ovocia zaliatou 100 % rastlinným nápojom s tropickou chuťou kokosu a ľahko opražených mandlí. Alebo zažeňte smäd kedykoľvek počas dňa pohárom vychladeného nemliečneho nápoja Alpro, ktorý v sebe snúbi jemnú chuť kokosu a mandlí. Nulový obsah laktózy robí z nápoja Alpro skvelého raňajkového spoločníka aj pre ľudí, ktorí trpia alergiou na mliečne výrobky. Nechajte sa strhnúť týmto božským spojením a chuťou kedykoľvek počas dňa. S prirodzene nízkym obsahom tukov si ho môžete užiť bez jedinej výčitky.

s alpro 072016

Nová svieža dvojka
Rodina rastlinných Alpro nápojov sa rozrástla o novinku – mandľovo-vanilkovú alternatívu mlieka. 100 % nemliečny nápoj spraví z každých raňajok lahodné potešenie alebo vás ľadovo osvieži v priebehu celého dňa. Začínate deň s ovocným smoothie? Vyskúšajte si ho spraviť s Alpro mandľovo-vanilkovým nápojom a naštartujte svoje chuťové bunky i telo na nový deň bez výčitiek. Prirodzene nízky obsah tukov spraví z tohto nápoja vášho obľúbeného spoločníka pred i počas leta. Viac na www.alpro.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.