Biostimulačný laser

...nachádza uplatnenie pri podpore hojivých a regeneračných procesov pokožky, napríklad pri liečbe akné, vypadávaní vlasov alebo...

>> Móda >> Aktuálne >> Biostimulačný laser

...regenerácii ochabnutej a stárnucej pokožky.

Priebeh ošetrenia: Pri ošetrení pleti biostimulačným laserom sa na pleť najskôr aplikuje špeciálny fotorezonančný gél a následne ožiarenie laserom príslušnej vlnovej dĺžky. Použitie tejto metódy (opakované podľa potreby) má dlhotrvajúce účinky. (Ošetrenie biostimulačným laserom sa nachádza v cenovej hladine od 600 Sk vyššie.)

Ochabnutá pleť: U ochabnutej pleti, ktorá vznikla v dôsledku predčasného stárnutia či nevhodného ošetrenia, ako aj u pleti s výraznými vráskami sa odporúča použiť biostimulačný laser 1-2 razy do týždňa, celkovo 10 ráz (dodatočne, po stabilizácii nálezu raz za 2 týždne alebo raz za 1 mesiac). Unavená pleť sa v dôsledku výdatného cieleného okysličenia buniek napne, vyhladí a drobné vrásky sa stratia.

Aknózna pleť: U aknóznej pleti dochádza vzájomným pôsobením fotorezonančného gelu a biostimulačného laseru k hĺbkovému čistiacemu efektu a optimalizácii funkcie mazových žliaz - pleť sa zbaví baktérií, zápalov, nečistôt a postupne získa zdravý vzhľad.

Vlasy: Nadmerné vypadávanie vlasov - celkové i lokálne - sa ošetruje tzv. laserovým hrebeňom. Ide o veľkoplošnú sondu, ktorou je možné zasiahnuť väčšie plochy. "Laserový hrebeň" zvyšuje mikrocirkuláciu v pokožke hlavy, čím sa zlepší výživa vlasových korienkov a kvalita nových, vyrastajúcich vlasov. "Prečesávanie" trvá 10-15 minút; odporúčajú sa 2-3 ošetrenia týždenne, v celkovom počte 10-20 ráz.

Pre koho je laser: Ošetrenie biostimulačným laserom môže podstúpiť každý, je v súlade s prirodzenými funkciami organizmu, bez vedľajších účinkov; pri ošetrovaní pleti predstavuje biostimulačný laser ideálny doplnok klasického ošetrenia.

Kedy sa laser nepoužíva: Laserové ošetrenie sa nerealizuje na pokožke s predrakovinovými a rakovinovými zmenami; pri ochoreniach štítnej zľazy (v oblasti krku); u epileptikov a tehotných žien.


Konzultované s MUDr. Eleonórou Lukáčovou (primárkou dermatológie Ústavu lekárskej kozmetiky, a.s.).

1 Komentár

  • Komentár Maria Krulakova %PM, %22 %991 %2018 %22:%nov napísal Maria Krulakova

    Dobrý deň ja mám problémy zo štítnou žľazou,tak nemôžem podstúpiť laserovu kuru,

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.