Skoncujte už natrvalo s akné a nežiaducimi chĺpkami

Ak sa opýtate akejkoľvek ženy, či by na sebe rada niečo zmenila, zrejme ťažko budete hľadať takú, ktorá by povedala, že nie. Aj keď dokonalý vzhľad ešte z nikoho nespravil dobrého človeka, niekedy je lepšie sa pokúsiť chybičiek krásy, ktoré vás trápia, radšej zbaviť, akoby vám mali zbytočne znepríjemňovať život.

shutterstock_estetikozmetik21

A častokrát je riešenie úplne jednoduché, stačí navštíviť estetickú kliniku.

Estetické klinky nie sú len na „silikóny“

Návšteva estetickej klinky neznamená, že musíte odtiaľ odísť s perami plnšími ako má Angelina Jolie alebo s prsiami, s ktorými vám pri nádychu budú odletovať gombíky na blúzke. Estetická medicína vám dokáže pomôcť aj s problémami, o ktorých možno viete len vy sama.

Jedným z takýchto zákrokov je aj laserová epilácia. Rozčuľujú vás chĺpky v podpazuší, na nohách, na hornej pere alebo na iných miestach na vašom tele, ktorých by ste sa chceli trvalo zbaviť? Laserovú epiláciu dokonca čoraz častejšie využívajú aj muži. Tak prečo by ste to nemohli vyskúšať aj vy?

Naša pokožka znáša veľa, doprajte jej prvotriednu starostlivosť

S estetickou medicínou má veľký súvis aj dermatológia. Starostlivosť o najväčší orgán nášho tela, o kožu, je dôležitá pre zachovanie mladistvého vzhľadu a hlavne prevencii proti rôznym zdravotným problémom.

Medzi takéto problémy patrí aj akné. Toto zápalové ochorenie mazových žliaz sa najčastejšie objavuje na tvári, prípadne na ramenách a chrbte. Mazové žľazy sú pre organizmus dôležité ak však produkujú príliš veľa mazu, vývody žliaz sa upchajú a zapália.

Predtým ako príde na rad samotná liečba akné, určite vám lekár odporúči pozrieť sa na to akú používate kozmetiku. Práve používanie nevhodnej kozmetiky môže okrem iných faktorov spôsobovať tvorbu akné. Pokiaľ sa obrátite s týmto problém na dobrú kliniku, určite vám budú vedieť po vstupnom dermatologickom vyšetrení vybrať najvhodnejšiu metódu liečenia pre vás.

Zdroj obrázka: Autor: DuxX / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.