Majte dokonalú ženskú tvár a pútajte pozornosť

Neexistuje žena, ktorá by si nepotrpela na svoj vzhľad. Ženy sú jednoducho od prírody také, že si v akomkoľvek veku všímajú svoj vzhľad a vedia, že je potrebné sa oň starať, aby mohli pútať pozornosť. Zo všetkého si dávajú najviac záležať práve na tvári.

281120

Tú si muži všímajú medzi prvými, preto je pochopiteľné, že ženy sa zameriavajú práve na túto časť tela. Majte dokonalú ženskú tvár a pútajte pozornosť.

Krásne zuby 

Dokonalá tvár nie je dokonalou bez krásneho úsmevu. Aj keď rokmi sa nám zuby viac kazia, treba robiť všetko pre to, aby boli stále pekné a hlavne zdravé. Vôbec nezáleží na tom, či máte nové zubné náhrady, alebo máte ešte svoje zuby, krásne zuby sú tie, o ktoré sa staráme. Nezabúdajte preto okrem chodenia na pravidelné prehliadky aj na dentálnu hygienu. Tam sa vám postarajú o zuby a zabránia ich degradácii.

Dôležité je aj pravidelné čistenie medzizubných priestorov, kde sa zachytávajú zvyšky potravín, ktoré sa pod vplyvom baktérií v ústnej dutine rozkladajú a ohrozujú tak sklovinu.

Ak chcete mať dokonalú ženskú tvár a chcete pútať pozornosť, venujte viac času starostlivosti o zuby. Zvodný pohľad vám zabezpečí aj kvalitný rúž. Odporúčame skôr matný rúž, ktorý sa neotláča.

Nech už máte zubára v Žiline, alebo v inom meste, nepodceňujte preventívne prehliadky, ktoré dokážu odhaliť kaz v skorom štádiu.

Nude make-up

Okrem zubov by ste si mali dávať pozor na výber make-upu. Príliš výrazný make-up namiesto pútania želanej pozornosti môže pútať skôr neželanú pozornosť. Muži vo všeobecnosti nemajú radi výrazný make-up. Uprednostňujte skôr nude make-up. Na oči odporúčame používať nude očné tiene. Stačiť by vám mala ale dobrá čierna špirála.

Na tvár používajte hlavne matný púder, ktorý zmatní pokožku a nemusíte sa tak báť neželaného lesku. Nezabúdajte ani na zvýraznenie líčiek.

Zdroj obrázka: Autor: Mladen Zivkovic  / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.