Krása býva aj o detailoch

Prichádza leto, počas ktorého akosi prirodzene trávime ešte viac času vonku a snažíme sa vychutnať si teplé a pekné počasie. A chtiac-nechtiac, v lete akosi podvedome ešte viac dbáme o našu krásu a zovňajšok. Krása však nebýva povrchná ani „na prvý pohľad,“ ale vychádza predovšetkým zvnútra ženy a často je aj o malých detailoch.

makeup_stetce19

Našťastie je dávno preč doba, keď sa chybne určovali akési vzory krásy a všetko sa vnímalo len na povrchu. Dnes sa na túto tému pozeráme úplne inak, a je to len dobre.

Aj malé detaily

Krása vychádza predovšetkým zvnútra ženy. Je však prirodzené, že ju chceme aj „podčiarknuť“ a zvýrazniť zovňajškom. Nemusí ísť však o žiadne veľké zásahy do vzhľadu. Stále platí, že základom je prirodzený šarm. Vhodnou voľbou je však dekoratívna kozmetika, ktorá práve dokáže zvýrazniť aj menšie detaily. Výhodou je, že každá žena si môže z dekoratívnej kozmetiky zvoliť také kozmetické doplnky či prípravky, ktoré jej najviac vyhovujú. Máme na mysli napríklad rôzne prípravky na zvýraznenie a skrášlenie tváre, pier, nechtov či očí. Každá žena si vyberie to, čo potrebuje a čo jej vyhovuje.

Večná dilema

Medzi večné dilemy nielen počas leta, ale celoročne, patrí výber rúžu. Svetlý, matný, výrazný, decentný? Nemá zmysel dávať nejakú konkrétnu radu. Každej žene sa hodí niečo iné, a každá má svoj vyberaný vkus. Samozrejme, aj módni poradcovia hovoria, že rúže by mali farebne ladiť, resp. zapadať do celkového outfitu. Preto sú v lete populárnejšie skôr jemnejšie a svetlejšie rúže, kým v zime to môže byť naopak.

Nech sa cítite dobre

Bez ohľadu na všetky naše rady či trendy je najpodstatnejšie, aby ste sa vy cítili dobre. Nie je dôležité, čo o vás hovoria ostatní. Záleží len na vás, čo sa vám páči a vyhovuje. Určite však myslite na spomínané detaily, pretože tie bývajú aj v tomto prípade často najdôležitejšie.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.