Vytlačiť túto stránku

Vždy tip-top

Napísal KČ 24. september 2014

Ktorá mladá žena, či dáma by nechcela vyzerať skvele ale sa aj tak cítiť? Či je to už tlakom dnešnej doby, práce alebo spoločnosti, vždy musíme vyzerať dobre.


Od niektorých to vyžaduje ich povolanie, od iných zase okolie a niekto chce vyzerať dobre sám pre seba, pre svoj dobrý pocit a duševnú rovnováhu. Veď si len spomeňte na pravdivé klišé, že kto sa cíti krásne a je spokojný sám so sebou vidia ho tak aj ostatní.

Niektoré dámy dávajú prednosť "neinvazívnym" riešeniam. Stačí ak zájdu ku kozmetičke, dajú si regenarčnú masku na tvár, nechajú si urobiť, manikúru, pedikúru a pekný mejkap. Potom zájdu s kamarátkou na kávičku a po ceste z nej povymetajú pár butikov s oblečením a nakúpia si nové zásoby do svojho šatníka a nakúpia si nejaké diamantové šperky - klikni tu.

No nie všetky ženy to majú tak jednoduché. Niektoré nie sú so sebou spokojné v iných oblastiach a nové šaty, či blúzka toto nevyriešia. Ak by ste sa spýtali akejkoľvek ženy s čím je na sebe nespokojná, určite by aspoň každá druhá odpovedala, že s prsiami. Pritom dnes už nie sú ničím výnimočné silikónové implantáty a rozhodne by ste sa tohto zákroku nemali báť. No ešte pred tým ako sa naň podujmete všetko si premyslite. Aj keď doba pokročila a dnes je takáto forma estetickej medicíny doslova jednodňovou záležitosťou, nenechajte nič na náhodu a zverte sa do rúk iba odborníkom na kvalifikovanej klinike s dobrými odporúčaniami. Druhá oblasť s ktorou sme nespokojné je koruna našej krásy a teda vlasy. Každá žena by ich chcela mať krásne, husté, lesklé a poddajné. No ako s vlastnej skúsenosti vieme nie vždy je to tak a nie každý deň máme vlasy ako keby sme práve odišli od dobrého kaderníka. Už nemusíte míňať nehorázne peniaze za predlžovanie vlasov. Váš problém s jemnými, či nie práve hustými prameňmi pomôžu vyriešiť štýlové clip in vlasy. Investícia do svojho zdravia a vzhľadu je investíciou do duševnej rovnováhy, sebavedomia a celkovo do budúcnosti. Lebo vzhľad a zdravie sú dôležitou súčasťou nášho osobného a pracovného života.