Vytlačiť túto stránku

Dámy, schudnite zdravo!

Napísal femme 30. jún 2008

Na Slovensku ma problémy s nadváhou a obezitou viac ako 1,5 milióna ľudí. Každý druhý Slovák má nadváhu a každý piaty je obézny.

>> Móda >> Aktuálne >> <u>Dámy, schudnite zdravo!</u>

Obezita je druhým najčastejším rizikovým faktorom predčasnej smrti. V mnohých prípadoch je nadváha nielen kozmetický, ale aj zdravotný problém. S nadmernou telesnou hmotnosťou sú spojené zdravotné riziká ako cukrovka, ochorenia srdca, vysoký krvný tlak, nádorové a respiračné ochorenia a neposlednom rade aj problémy s pohybovým aparátom.

Obézni ľudia a ľudia s nadváhou zvyknú mať depresie, trpia zakomplexovanosťou, často krát majú zníženú sebadôveru a problémy pri uplatňovaní sa v zamestnaní. Odborníci sa zhodujú, že už malá redukcia hmotnosti môže zlepšiť zdravotný stav a odstrániť mnohé rizikové faktory.Dôležitým krokom pri redukcii hmotnosti je úprava energetického príjmu vo výžive. Fyzická aktivita v kombinácii so zdravou a pestrou stravou sú základom úspechu pri znižovaní hmotnosti. Dosiahnutie ideálnej hmotnosti je beh na dlhú trať. Je dôležité si uvedomiť, že sú to dva procesy - redukcia hmotnosti a udržanie si dosiahnutej váhy.

S novinkou od spoločnosti Valosun – Minaxin, zdravo schudneme a nemusíme sa obávať jo–jo efektu, čiže stav kedy rýchlo naberieme stratené kilogramy. Vďaka celkom novej kombinácii jednotlivých zložiek pôsobí Minaxin účinne pri odbúravaní tukových zásob, zamedzuje ukladanie podkožného tuku, bráni prudkým výkyvom hladiny cukru v krvi a potláča chuť na sladké.
Každé chudnutie a diéty prinášajú so sebou hrozbu jo-jo efektu. Konjugovaná kyselina linolová známa ako C.L.A. sa podieľa na odbúravaní tuku a zamedzuje jeho opätovnému ukladaniu. Extrakt zo zeleného čaju s vysokým obsahom katechínov tlmí funkciu tráviacich enzýmov a pomáha obmedzovať vstrebávanie cukrov v tenkom čreve. Poslednou, ale účinnou zložkou Minaxinu je organicky viazaná forma chrómu na vitamín B3, ktorá potláča chuť na sladké. Prípravok je vhodný aj pre diabetikov a dostať ho v každej lekárni.

Viac informácií www.valosun.sk, alebo bezplatná infolinka: 0800 17 16 17.