Netradičné masáže

Relax a uvoľnenie potrebuje každý z nás. Prečo si ho teda nedopriať práve prostredníctvom uvoľňujúcich masáži, ktoré povzbudia nielen telo, ale aj ducha. Pri pojme masáž, si každý najprv predstaví, že si ľahne na stôl, príde masér a špeciálnymi dotykmi a tlačeniami mu uvoľní chrbát.

woman face 1217

Nemusí to byť ale iba o tomto. Existuje mnoho špeciálnych masáží, ktoré sa zameriavajú na špeciálne časti tela, alebo sa pri nich používajú špeciálne dotyky, či pomôcky.

Relaxačná masáž

Ide o klasickú masáž chrbta, šije a krčnej chrbtice. Pri tejto masáži si skvele oddýchnete, načerpáte nové sily, uvoľníte napätie a pri pravidelných návštevách vás aj prestane bolieť chrbát. 

Aromatická masáž s peelingom

Táto masáž sa určite nezaobíde bez aromatických olejov a špeciálnych peelingov. Jemné častice v peelingu vám prekrvia pokožku, odstránia odumreté bunky a zregenerujú vás. Väčšinou sa tieto peelingy vyrábajú z organických prísad, ako sú cukor, kokos, káva, alebo soľ.

Aromatické oleje vám túto masáž spríjemnia tak, že zabudnete na to, kde práve ste a budete sa chcieť znova vrátiť. Oleje si väčšinou môžete vybrať podľa vlastných preferencií vône.

„Lomi, Lomi“ masáž

Masáž Lomi, Lomi pochádza z Hawajských ostrov, kde sa tento názov používal na tanec, ktorý sa tancoval okolo kamenného oltára. Táto masáž slúži k očisteniu a náprave tela po stránke emocionálnej, psychickej, mentálnej a fyzickej úrovni.

Masáž sa vykonáva pomocou predlaktia, ktoré tlačí a masíruje špeciálne body vášho tela. Vykonáva sa s precítením a láskou, a preto je blahodarná pre všetky vaše zmysly. 

Masáž pre tehotné

Práve v tehotenstve každá budúca mamička túži po uvoľnení a relaxe. Žiaľ s tehotenstve nie je možné vykonávať klasické masáže, preto bola vyvinutá špeciálna masáž pre tehotné. Počas tehotenstva nie je možné vykonávať masáž, kedy sa leží na bruchu a nesmú sa masírovať reflexné body.

Táto masáž sa vykonáva buď v ľahu na boku, alebo v sede. Pôsobí proti bolestiam chrbta, opuchnutým nohám a pocitu ťažkých nôh.

Tantrická masáž

Táto špeciálna masáž nie je nič nedovolené, alebo nepríjemné. Pri každej tantrickej masáži zažijete rituály, ktoré sú pre túto masáž typické. Masérka sa pri masáži venuje každej časti tela, erotogénnym zónam a masíruje odhalenými časťami vlastného tela. 

Všetko záleží od dohody, a preto je len na vás, aby ste masérke povedali, čo je pre vás príjemné a kde sú vaše hranice. Taktiež môžete vyskúšať aj tantrickú masáž pre dvoch.

Ak vás nie ktorá z týchto masáži zaujala, určite ju neváhajte vyskúšať a doprajte si tak pocit relaxu, uvoľnenia a pohody. Samozrejme existuje množstvo ďalších špeciálnych masáži a je len na vás, ktorú si vyberiete.

2 komentárov

  • Komentár Coral %PM, %11 %682 %2021 %15:%okt napísal Coral

    We are a group of volunteers and opening a new scheme
    in our community. Your site offered us with valuable info to work on. You have done an impressive job and our
    whole community will be thankful to you.

  • Komentár Susanjhelms %AM, %26 %053 %2020 %00:%mar napísal Susanjhelms

    Ahoj, milý, odpovedzte mi prostredníctvom svojho e-mailového identifikačného čísla, mám s vami veľmi dôležité diskutovať. tu je môj e-mail:
    (sgthelenmarkm@aol.com)

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.