Starajte sa o svoju plet aj zdravie so 100% prírodnou kozmetikou Dr. Dudek

Cítíte sa po zime unavení a oslabení? A čo už len vaša pokožka. Niekedy si ani neuvedomujeme, že často behom roka starostlivosť o svoju pleť zanedbávame a pokožka sa potom doslova musí postarať sama o seba. 

beauty 0319

Ale práve s príchodom zimy to už môže byť nad jej sily. Chlad, mráz a vietor spolu so suchým vzduchom v interiéri a veľké teplotné výkyvy pri prechode zvnútra von - to všetko našu pleť veľmi vyčerpáva a robí ju tak náchylnú na poškodenie. Dochádza k pocitom napätia a svrbenia, pokožka stráca svoju pružnosť, môžu sa vytvárať šupinky, červené rozšírené žilky alebo dokonca bolestivé praskliny. Pokožka preto potrebuje byť v zimných mesiacoch neustále hydratovaná, vyživovaná a chránená. Poďme sa pozrieť na to, ako môžeme svojej pleti s touto neľahkou úlohou  pomôcť.

Pozor na zlý spôsob hydratácie!

Niektoré bežné hydratačné krémy založené na vodnej bázi nemajú dostatočne sofistikované zloženie. Vodu síce samozrejme obsahujú, ale tá zostáva v podstate na povrchu pokožky, kde sa odparuje a paradoxne tak dochádza k ešte väčšiemu vysušovaniu a napínaniu pokožky. Ak je takto namáhaná pleť vystavená naviac ešte mrazu, dielo skazy je dokončené. Pre účinnejšiu regeneráciu v chladnom období by sme mali preto zvoliť radšej  mastné krémy a oleje, ktoré pleť vedia podľa potreby dostatočne vyživiť a v náročnom počasí poskytnúť potrebnú ochranu. Ideálne je aplikovať túto starostlivosť dvakrát denne. Ráno samozrejme ešte predtým ako vyrazíte vonku a večer po odlíčení a vyčistení pleti od nečistôt. Ak svoju tvár nechcete zbytočne zaťažovať desiatkami rôznych prípravkov, klasickú starostlivosť doplňte o stopercentne prírodnú kozmetiku. 

Tradičná bylinná kozmetika ako od babičky

  • Na starostlivosť o suchú a podráždenú pokožku najlepšie pomáha Tradičná nechtíková masť, ktorá chráni pred mrazom a zároveň má antiseptické, antibakteriálne, protizápalové a hojivé účinky. Vďaka obsahu včelieho vosku zjemňuje a zmäkčuje pleť. Jej liečivú silu môžete využívať nielen v zime, ale samozrejme po celý rok.
  • Čerstvo napadaný sneh poteší najviac vaše ratolesti, ktoré však pri týchto zimných radovánkach zmrznuté a vysušené ruky ani necítia. Na prechádzkach cez deň majú často premočené vlhké rukavice a až na večer si ako rodičia všimnete ich odreté a vysušené palčeky. Na ochranu a obnovu suchej, citlivej a popraskanej pleti pomáha Tradičná propolisová masť. Funguje skvele ako prevencia, napríklad na pery a tvár pri mrazoch, ale zároveň výborne pôsobí aj na postihnuté miesta, či už sú to popraskané kútiky úst, suchá koža na tele, drobné prasklinky alebo zádery.
  • Aj ruky dospelých ale môžu volať SOS. Často, hlavne pri dlhotrvajúcich mrazoch, sa na dlaniach a bruškách prstov objavujú bolestivé, do hĺbky popraskané miesta. Všetky krémy pokožka doslova vcucne a vy sa môžete krémovať v podstate neustále. V tom prípade je potrebné starostlivosť ešte viac zintenzívniť. Doprajte si hojivý zábal z Tradičnej konopnej masti - na ruky pred spaním naneste silnú vrstvu mastičky a zabaľte do bavlnených rukavičiek. Uvidíte, že vám vaše ruky ráno poďakujú. Tradičná konopná masť obsahuje okrem za studena lisovaného konopného oleja aj hojivé extrakty zo žindavy a lopúchu.Jej regeneračné a ukľudňujúce účinky je možné využiť aj na mnoho ďalších kožných problémov napr. i pri prejavoch ekzémov či lupienky. Naviac poskytne úľavu aj pri chronických bolestiach svalov, šliach a kĺbov. Komplexné zloženie tejto masti pomôže ochrániť kôžu pred bakteriálnymi alebo pliesňovými chorobami nielen v zime, ale vo všetkých ročných obdobiach.
  • Prírodná tinktúra vie pomôcť každý deň. Ďalším esom v rukáve pri starostlivosti o pokožku je Propolisová tinktúra. Má stopercentné prírodné zloženie (skladá se iba z prírodného včelieho propolisu, kvasného konzumného liehu a pramenitej vody) a v období prechladnutia a zimných chrípkových epidémií pomáha priam zázračne. Kloktanie a vyplachovanie úst uľaví od bolesti v krku a ďalších nepríjemných  príznakov vám aj vašim deťom. Ďalej ju môžeme využívať aj na drobné kožné problémy, hlavne na herpesy, afty a bradavice. Vo svojej lekárničke si Propolisovú tinktúru určite nechajte aj v lete. Hodiť sa vám bude po nepríjemnom bodnutí hmyzu alebo uhryznutí kliešťom. Napríklad vychádzky do lesa sa tak stanú hneď o niečo príjemnejším rodinným zážitkom.

9 komentárov

  • Komentár Mary Anna %AM, %03 %089 %2022 %01:%máj napísal Mary Anna

    Kontaktovala som ho so žiadosťou o pomoc v manželstve a po 3 dňoch mi môj manžel zavolal a požiadal ma o odpustenie, vrátil sa do domu, opäť sme sa zamilovali... všetko to bolo pre mňa ako sen... AK potrebujete naliehavú pomoc na nápravu vášho vzťahu alebo manželstva? Kontaktujte Ho ešte dnes pre pomoc v manželstve/vzťahu prostredníctvom e-mailu: ( Greatmutaba@ gmail. com ) Ďakujem veľmi pekne

  • Komentár Martin Nagl %AM, %22 %424 %2022 %09:%feb napísal Martin Nagl

    RYCHLÁ A SNADNÁ PŮJČKA
    Poctivá a spolehlivá půjčka do 24 hodin Vážná nebankovní půjčka od 40 000 do 45 000 000 Kč, kde není potřeba ručit nemovitostí. Podmínkou je pravidelný měsíční příjem a státní občanství ČR. Osobní přístup ke každé aplikaci. Zaručuji rychlé a seriózní jednání. Celá půjčka i se splacením finančních prostředků do 24 hodin. Půjčku můžete využít i na konsolidaci závazků. Vysoká propustnost schválených aplikací. Prosím kontaktujte mě:
    E-mail: naglmartin11@gmail.com

  • Komentár Martin Nagl %AM, %22 %423 %2022 %09:%feb napísal Martin Nagl

    RYCHLÁ A SNADNÁ PŮJČKA
    Poctivá a spolehlivá půjčka do 24 hodin Vážná nebankovní půjčka od 40 000 do 45 000 000 Kč, kde není potřeba ručit nemovitostí. Podmínkou je pravidelný měsíční příjem a státní občanství ČR. Osobní přístup ke každé aplikaci. Zaručuji rychlé a seriózní jednání. Celá půjčka i se splacením finančních prostředků do 24 hodin. Půjčku můžete využít i na konsolidaci závazků. Vysoká propustnost schválených aplikací. Prosím kontaktujte mě:
    E-mail: naglmartin11@gmail.com

  • Komentár ANCIKA JURAJ %PM, %21 %971 %2020 %22:%dec napísal ANCIKA JURAJ

    Chcem dať vesmíru vedieť, že som dnes šťastná kvôli kúzelníkovi čarodejníc Dr. Adeleke, ktorý mi priviedol späť môjho manžela, keď som si myslela, že som ho navždy stratila. V osudný deň som videla na internete sériu svedectiev o pomoci, ktorú poskytuje zlomenému srdcu, a tak som sa rozhodol kontaktovať ho ohľadom môjho manžela, ktorý ma bez slova opustil, a potom, čo som mu vyrozprávala všetky svoje problémy, ma ubezpečil, že je vrátim sa domov ku mne do istej miery mu verím a urobil som všetko, čo ma požiadal, aby som urobil na moje najväčšie prekvapenie môj manžel, ktorý ma odmietol vidieť, prišiel do domu a plakal o odpustenie a teraz šťastne žijeme spolu lásku a starostlivosť od neho. Máte problémy vo vzťahu? Rozišiel sa s vami váš partner a vy ho stále milujete a chcete späť? Máte problémy s financiami? Dr. Adeleke je odpoveďou na všetky vaše problémy, kontaktujte ho na nižšie uvedenom e-maile (aoba5019@gmail.com) a kontaktujte ho prostredníctvom Whatsapp +27740386124

  • Komentár glaucia %AM, %13 %449 %2020 %09:%dec napísal glaucia

    NALIEHAVO, EFEKTÍVNE LÁSKOVÉ ČAROVANIE, ABY SOM RÝCHLO ZÍSKALI EX ZADARMO A ZACHRÁNILI SVOJE MANŽELSTVO.! Kontakt: Volám sa GLAUCIA. Keď som čítal online svedectvo o tom, ako DR.OGHEGHE, najväčší a najsilnejší kúzelník kúziel, pomáha prinavrátiť rozvodu manžela EX LOVER. Zaujímalo by ma, ako to môže byť pravda, pretože mnohí ma v minulosti sklamali bez toho, aby z toho vyplynul akýkoľvek výsledok. Len som nechal prejsť príspevok a presunul sa na fórum. Na moje upozornenie znova, niekto zverejnil a povedal, že je testovaný a dôveryhodný kúzelník. Po prečítaní pošty to bol ten istý muž DR.OGHEGHE, o ktorom hovorila. Takže nemám inú možnosť, ako skutočne skontrolovať, ako pracuje. Bol som úplne zničený, keď ma opustil môj milovaný manžel. Bolo to, akoby sa celý môj svet stratil v smútku a bolesti. Viem, že to znie divne, ale zo všetkých kúzelníkov, ktorých som kontaktoval, bol jediný, kto vo mne vyvolal dojem, že je taký pravdivý a dôveryhodný. Viac ako jeho slová priviedol späť môjho manžela a splnil všetky moje želania. Teraz je verný, venuje sa mi, každú nedeľu mi ponúka kvety a často chodíme do kina a reštaurácie. môj manžel za mnou prišiel a ospravedlnil sa za krivdy, ktoré urobil, a sľúbil, že to už nikdy neurobí. Odvtedy sa všetko vrátilo do starých koľají. Ja a moja rodina žijeme opäť šťastne spolu .. Budem navždy vďačná za to, že som svoj život zmenila z pekla na nebo! Verím, že kto potrebuje pomoc, mal by sa k nemu dostať o pomoc. Nech ťa Boh aj naďalej používa na záchranu narušeného vzťahu. Pre každého, kto má manželské problémy, problémy s rozvodom, stratené milenky alebo akékoľvek problémy súvisiace so vzťahmi, môžete kontaktovať DR.OGHEGHE zázraky dokonalého čarodejníka prostredníctvom e-mailovej adresy: (ogheghen@gmail.com)

  • Komentár sofia %PM, %07 %671 %2020 %15:%dec napísal sofia

    NAVŠTÍVTE DR.OGHEGHE PRE VAŠE RIEŠENIE, drahí priatelia online, volám sa sofia, musím podať toto zázračné svedectvo, ktoré je až doteraz neuveriteľné. Pred 2 rokmi som mal problém s mojím ex manželom, čo viedlo k nášmu rozchodu. keď sa so mnou rozišiel, znova som nebol sám sebou, cítil som sa vo svojom vnútri taký prázdny, moja láska a finančná situácia sa zhoršili, až kým mi môj blízky priateľ nepovedal o kúzelníkovi, ktorý jej pomohol v rovnakom probléme. meno je Dr.OGHEGHE. poslal som mu e-mailom drbalogungreatspelltemple-at-gmail.com, kúzlo a povedal som mu svoj problém a urobil som to, čo odo mňa požadoval, aby som to skrátil. Než som vedela, čo sa deje, môj manžel mi zavolal a povedal mi, že sa ku mne vracia len za 2 dni a bol tak šťastný, že ho má späť. Máme spolu dve deti a sme so sebou spokojní. Ďakujem Dr.OGHEGHE za záchranu môjho vzťahu a tiež za záchranu ostatných. pokračuj vo svojej dobrej práci, ak máš záujem ho kontaktovať a svedčiť o tomto požehnaní ako ja. Ak prežívate ťažký život a potrebujete pomoc pri problémoch, ako je získanie strateného milenca späť (2) Ak potrebujete finančnú pomoc zvanú zbohatnite za 3 dni 2Bylinná starostlivosť (3) Choroby, vírusy a choroba (4) väzobné kúzlo a akékoľvek ďalšie problémy, ktoré sa týkajú vášho života, kontaktujte ho ešte dnes na: (ogheghen@gmail.com)

  • Komentár Olivia Jayden %PM, %27 %887 %2019 %20:%jún napísal Olivia Jayden

    HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391
    .
    Dr.Osasu also cures:
    1. HIV / AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. CANCER
    4. ALS (Lou Gehrig’s disease)
    5. Hepatitis B​

  • Komentár stano %PM, %09 %939 %2019 %21:%jún napísal stano

    Príbeh skutočného života

    Moje meno je Stano, žijem v Poľsku Chcem sa podeliť o môj skutočný životný príbeh tu pre vás všetkých, aby ste sa so mnou poďakovali skvelému mužovi, ktorý do môjho života priniesol šťastie, môj manžel ma opustil pred 9 rokmi som bol zmätený Hľadal som pomoc všetko po celom svete, aby ho vrátili, bol som mnohokrát podvádzaný falošnými ľuďmi, minulý mesiac som videl reklamu jednu dámu z Nemecka zdieľajúcu meno Dr Odia, povedala, že je to skvelé kúzlo, ktoré vracia stratenú lásku a obnoviť vzťah a tiež priniesť riešenie pre akýkoľvek druh problému, rýchlo som ho kontaktoval, aby mi pomohol, Dr Odia mi povedal, že prinesie späť môjho manžela, ktorý ma opustil pred 9 rokmi len za 24 hodín, bol som tak rád, že to od neho počujem a čakal, až sa to stane, po jeho práci sa môj manžel vráti len za 24 hodín, ako povedal, povedal som mu, že sa o svoje meno podelím na internete a dokonca aj na rozhlasovej stanici, ktorá je dôvodom, prečo zdieľam jeho meno pre ľudí, ktorí potrebujú pomôcť ho kontaktovať, ak máte akýkoľvek vzťah problémy, kontaktujte tohto muža a som zadok Uveďte, že Dr. Odia prinesie vašim vzťahom riešenie a šťastie, pretože si za posledných 24 hodín urobil svoju prácu. Tu sú jeho kontaktné údaje pre tých, ktorí ho chcú kontaktovať. Email: odiasolutioncenter@gmail.com WhatsApp a Viber Chat: +27710187753. Každý, kto sa s ním chce skontaktovať, alebo mu ďakuje za to, že mi pomohol použiť svoje kontaktné údaje, ktoré som tu poskytol, tento človek je skutočný a silný.

  • Komentár nira %AM, %26 %343 %2019 %07:%mar napísal nira

    Chcem sa podeliť o svoje úžasné svedectvo o tom, ako som sa vrátil svojmu manželovi môjho života späť, chcem povedať ľuďom na svete, že je to skutočné kúzlo kúziel online a je mocné a pravé, Volá sa Baba Wale Wiseman, On pomáhal nedávno som sa spojil s mojím manželom, ktorý ma vyhodil, keď som sa obrátil na Wisemana, vrhol mi kúzlo lásky a môjho manžela, ktorý povedal, že so mnou nemá nič spoločné, zavolal ma a začal ma prosiť. Pre každého, kto číta tento článok a potrebuje akúkoľvek pomoc, môže Wiseman ponúknuť aj akékoľvek druhy pomoci, ako je znovuzjednotenie manželstva a vzťahu, liečenie všetkých typov chorôb, súdnych prípadov, kúzla tehotenstva, sme teraz veľmi spokojní s naším vlastným. Wiseman si ho uvedomuje, ako veľmi sa milujeme a potrebujeme. Tento človek je pre skutočných a good.he môže tiež pomôcť vám opraviť váš rozbitý vzťah. Mal som svojho manžela späť! Bolo to ako zázrak! Žiadne manželské poradenstvo a robíme veľmi dobre, v našom milostnom živote. Kontaktujte tohto veľkého muža, ak máte akýkoľvek problém s trvalým riešením
    prostredníctvom e-mailu: babawalewiseman01@gmail.com
    WhatsApp: +2348129806153

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.