Novinka v kozmetike

Napísal Michaela Conzarová 26. máj 2013

Všeobecne je známe, že pokožka starne a kyselina hyalurónová v koži človeka od 25 rokov klesá. V štyridsiatke  jej chýba už polovica...


Zníži sa pružnosť a kapacita skladovania vlhkosti. Pokožka stráca pružnosť a hebkosť. Spomaľuje sa produkcia kolagénu a elastínu, ako aj proces obnovy buniek. Na pokožke sa nám začínajú objavovať prvé, nechcené vrásky.


BionicLifter skrášli vašu tvár

Na Slovensku sa objavila revolučná novinka, ktorá pomôže pokožke znovuzískanie mladistvého vzhľadu. BYAS je revolučný systém starostlivosti o pleť. BionicLifter je profesionálny prístroj pre starostlivosť o pleť, ktorý používa účinnú koncepciu iontoforézy k tomu, aby cenné účinne látky špeciálnych výrobkov BYAS mohli preniknúť  do hlbších vrstiev pokožky.  O prístroji, jeho použití a výsledkoch sme sa porozprávali s Vierou KLIMONOVOU, spolumajiteľkou Klubu zdravia a krásy.

femme: Odkiaľ pochádza prístroj?
Viera Klimonová: Prístroj BYAS vyvinula nemecká firma Wellstar.


femme:
Na akom princípe pracuje?
Viera Klimonová: Má tri fázy. Prvou je čistenie a detoxikácia. Bionic Lifter  s iontoforézou tvorenou negatívnym galvanickým prúdom hlboko čistí a detoxikuje pokožku v spolupráci s taktiež negatívne nabitými účinnými látkami séra BYAS Purifying Detox. Druhou je výživa a vyhladzovanie. BionicLifter s iontoforézou s pozitívnym  galvanickým prúdom umožňuje prienik účinných látok pozitívne nabitého sérumu BYAS  Rejuvenating Supreme  až do medzibunkových priestorov. Dodaná  bimolekulárna kyselina hyalurónová je schopná viazať až 1000-násobne viac vlhkosti než je jej vlastná  hmotnosť, obnovuje produkciu fibroblastov, stimuluje tvorbu kolagénu, navráti pokožke  stratený objem, pružnosť a štruktúru.. Treťou je ochrana a obnovenie. V poslednom kroku sa exkluzívna kombinácia morských rias stará  o optimálnu dennú ochranu vrchných vrstiev pokožky a o nočnú regeneráciu pleti

Foto: Klub BSC


femme:
Komu je určené takéto ošetrenie?
Viera Klimonová: Ženám nad tridsať rokov, ale využívajú ho aj tínedžeri. Prístroj je totiž možné nastaviť - podľa veku a potreby intenzity ošetrenia. Navyše má prístroj aj funkciu liftingu a masáže. Popri hlavnom cieli - omladení - má preto aj mnohé ďalšie účinky ako liečenie akné, vyhladzovanie drobných jazvičiek na pleti, pigmentových škvŕn, žiliek, spevňovanie kontúr tváre...


femme:
Kde vám tieto procedúry urobia?
Viera Klimonová: V našom Klube BSC (Beauty Style Club) na Dunajskej ulici v Bratislave poskytneme zadarmo ukážku.  Je to bezbolestné neinvazívne  ošetrenie.  Záujemkyne si môžu prístroj BionicLifter so sadou krémov u nás zakúpiť, dokonca aj na splátkový predaj.


femme:
Čiže nemusia chodiť za kozmetičkami, ale  môžu si doma urobiť svoje vlastné kozmetické štúdio. Nebude to pre ne náročné?
Viera Klimonová: Nie, nebude. Prístroj je vyvinutý na použitie bez asistencie kozmetičky, preto pri jeho konštruovaní dbali na jednoduchú manipuláciu. Najprv si dáma ošetrenie môže robiť pred zrkadlom, neskôr, keď získa prax, napríklad aj pri sledovaní televízie.


femme:
Ako často ich musí na sebe aplikovať?
Viera Klimonová: Prvých 6-8 týždňov sa odporúča až 3x do týždňa, neskôr stačí menej často. Použitie je individuálne - záleží od stavu pokožky. Pri poskytnutí ukážky dáme zmeriame vlhkosť pokožky, aby vedela, s akou kondíciou začína, a podľa toho si nastaví celý cyklus.


femme:
Ako sa jej zmení tvár?
Viera Klimonová: Pleť je pružnejšia a napätejšia, pretože kyselina hyalurónová preniká až do troch vrstiev pokožky, vyhladená, s výrazne mladistvejším vzhľadom nielen pokožky, ale  i kontúr tváre...


femme:
Zaznamenali ste aj vedľajšie účinky?
Viera Klimonová: Galvanický prúd - iontoforéza sa používa od 17. storočia v medicíne na liečebné účely. Je to úplne bezpečný proces. Samozrejme, každá pokožka je individuálna, teda sa nedá vylúčiť alergická reakcia, aj keď na základe skúseností môžeme povedať, že je to zanedbateľný počet. To však zistíme hneď pri skúšobnom vyšetrení.


femme:
Firma, ktorá prístroj vyvinula,  je známa aj vďaka doplnkom stravy...
Viera Klimonová: Áno. Rovnako ako Bionic Lifter, aj doplnky stravy sú výsledkom dlhoročného lekárskeho výskumu rodiny zakladateľa spoločnosti. Najdôležitejším produktom je Imune , ktorý sa skladá zo štyroch  najcennejších sladkovodných mikrorias. Je jediným produktom na svete, ktorý má takéto zloženie, obsahuje až 4000 druhov výživných látok, ktoré majú množstvo nenahraditeľných účinkov pre organizmus - od čistenia cez výživu a prevenciu pred mnohými ochoreniami.  Ďalšími sú  Genio Natural Mind Balance – prírodný nápoj pre dosahovanie telesnej a mentálnej rovnováhy.  Kombinácia exkluzívnych prísad ako je maté, guarana, zázvor, baza čierna, cholín a lecitín pre stimuláciu výkonnosti mozgu a Kineto Natural Body Power prírodný nápoj aktivity, u ktorého sa prírodní dodávatelia energie ako je maté, schizandra, guarana a japonský zelený čaj sa postarajú o zabezpečenie vysokej, dlhotrvajúcej výkonnostnej úrovne pri práci a športe.

Kontakt: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., mobil: +421 903 218 786.

1 Komentár

  • Komentár Mária %AM, %07 %529 %2018 %11:%dec napísal Mária

    Dobrý deň, chcela by som sa informovať o výrobky Byas aj o možnosť spolupráce aké sú podmienky . Mám malý relačný salón.

    ďakujem veľmi pekne S pozdravom Magyarová - Mirabela

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.