Vytlačiť túto stránku

Jana Kvetanová

Napísal femme 30. jún 2008

"V rekondičnom centre SLENDER STYLE sa cvičí na špeciálnych stoloch - cvičenie je zamerané na zníženie telesnej hmotnosti a úpravu rôznych zdravotných problémov."

>> Móda >> Aktuálne >> Jana Kvetanová

femme: Pani Jana, podnikáte so zdravím a krásou v rekondičnom centre Slender Style. Môžete našim čitateľkám priblížiť jeho zameranie?
J. Kvetanová: Pôvodným povolaním som zdravotníčka, čo ma naviedlo k rozhodnutiu vybudovať rekondičné centrum zamerané na zdravotné problémy a problémy s nadváhou. V našom rekondičnom centre (pri jeho budovaní mi pomáhala priateľka a manžel) sa cvičí na špeciálnych (rekondičných) stoloch - cvičenie je zamerané na zníženie telesnej hmotnosti a úpravu rôznych zdravotných problémov: tlaku, kŕčových žíl, kardiovaskulárnych, žlčníkových a ľadvinových problémov, ochorení chrbtice a klbového aparátu.

femme: Čo sú to rekondičné stoly?
J. Kvetanová: Sú to stoly určené na cvičenie, poháňané elektromotorom. Je ich sedem. Cvičenie na jednom stroji (stole) trvá 10 minút, takže celý cvičebný cyklus zaberie 70 minút. Klientky urobia za tento čas 5.000 pohybov; teda podstatne viac, ako pri bežnom cvičení na podložke; vďaka čomu ich telo rýchlejšie odbúrava nežiaduci tuk.

femme: Na čo by ste chceli pri tomto spôsobe cvičenia upozorniť?
J. Kvetanová: Cvičenie na rekondičných stoloch je nový štýl "ohľaduplného" cvičenia, pri ktorom sa nenamáhajú ani kĺby ani chrbtica. Formovanie postavy je zamerané na problematické ženské partie (brucho, boky, nohy). Jeden zo stolov ponúka aj lymfodrenážnu masáž, ktorá pomáha bojovať s celulitídou.
Všetky naše klientky si cvičebné stoly najskôr vyskúšajú. Ak sa rozhodnú absolvovať cvičebný program, dostanú podrobné informácie a absolvujú "vstupnú analýzu postavy" (meranie, váženie, príprava diéty). Po skončení celého cvičebného programu absolvujú "výstupnú analýzu", t.j. zhodnotenie celkovej úspešnosti cvičenia.

femme: Čo odkážete čitateľkám femme, ktoré by chceli zlepšiť svoj zdravotný stav a vyformovať svoje telo?
J. Kvetanová: Nebojte sa, neváhajte, príďte, vyskúšajte. Budete spokojné. Slender Style ponúka overené cvičenia na spevnenie a zoštíhlenie postavy; pričom jedna cvičebná hodina v centre nahradí sedem hodín intenzívneho klasického cvičenia.
Okrem cvičebného programu ponúkame aj služby maséra, kozmetičky a vizážistky. Naše rekondičné centrum vám poskytne celkovú starostlivosť o telo, vrátane odpočinku.


SLENDER STYLE
Obchodné centrum - Slimák
Hálková 1, Bratislava
Tel.: 02/ 44 44 23 07