Vytlačiť túto stránku

Prírodné, no odolné, rýchloschnúce a leské laky?

Napísal KČ 26. máj 2018

Áno, existujú v Kure Bazaar. Všetko to začalo, keď majiteľka spoločnosti Kartika otehotnela so svojim synom a začala sa zaujímať o organickú stravu, a spolu s ňou o kvalitnú kozmetiku. 

lak 0518

I keď počas tehotenstva prestala nosiť laky, vždy milovala nalakované nechty. Medzera na trhu s prírodnými lakmi, ktoré ale splňujú parametre ako životnosť, lesklosť, či rýchloschnúcosť bola a je stále široká. Práve preto majiteľka Kartika sa niekoľko rokov dozadu spojila s kamarátom, ktorý bol 20 rokov v kozmetickom priemysle a oslovili jednu z najlepších laboratorií na svete, ktorí prijali túto výzvu nájsť produkt, ktorý by vyhovoval predstavám majiteľky. 

Firma Kure Bazaar nebola už pri výzkume ochotná urobiť žiadny kompromis. Lak musel byť odolný, dlhotrvajúci, rýchlo suchý, super lesklý a s vynikajúcimi farbmi, inými slovami, veľká výzva! A práve 85% prírodných zložiek bolo najvyšším percentom na zaručenie týchto výsledkov. Firma pôsobí vo Francúzsku, ale produkty sú dostupné v e-shope s prírodnou kozmetikou Concept Clinic