Cíťte sa vo svojom tele dobre

Ide leto, a tak si viac uvedomujeme to, že nie sme dokonalé. So zvyšujúcimi sa teplotami odhaľujeme čoraz viac naše krivky okoliu... 


... a sme veľmi citlivé na reakcie akéhokoľvek druhu. Či už sú to pohľady alebo komentáre všetko vnímame veľmi citlivo. S každým kilogramom, ktorým sa vzďaľujeme od ideálu tak trpíme. Všetko je to však o psychike, ak začnete mať rada samú seba, a to takú aká ste, potom aj reakcie okolia Vás len tak nerozhádžu a možno aj celkom prestanú. Žena predsa musí mať isté krivky a nie byť len kosť a koža. Netrápte sa teda nad oblejšími bokmi. Ak však Vaša váha predstavuje problém aj pre Vaše zdravie, musíte s tým niečo urobiť. Tu môže mať lenivosť fatálne následky. Ak si sama na tento údel netrúfate, vyhľadajte pomoc u lekára. Uľahčiť prvé týždne môžu aj odborníci. Ak teda ste pevne rozhodnutá schudnúť, nie ste v tom sama. Po konzultácií Vám môže pomôcť aj strava bez cukru, či pravidelné a menšie porcie. Pohybu sa však zrejme nevyhnete, ten by však mal vychádzať z Vašich možností a telesnej kondície.

Chudnete však nielen kvôli letu ale predovšetkým pre seba. Po prvých výsledkoch sa budete vo vlastnom tele cítiť oveľa lepšie. Aby ste si však svoj nový vzhľad aj udržali, musíte prehodnotiť svoj životný štýl a zmeniť ho natrvalo.

Všetky túžime vyzerať krásne a mladé, ak Vás však na tvári priskoro trápia vrásky, ponúka riešenie plastická chirurgia. Vrásky odstráni botulotoxín aj v Trenčíne, nemusíte teda ani nikam cestovať.

Urobte všetko preto aby ste sa vo vlastnom tele cítili dobre, začnite však svojou psychikou. Potom si leto, aj letnú dovolenku pri mori, vychutnáte plnými dúškami. Aj ak budete len na pláži čítať rozprávky svojim deťom. Ušetriť môžete aj tento rok vďaka nízkym cenám leteniek, ich ponuku nájdete tu.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.