Začnite nový rok v najväčšej kráse!

Oriflame je inovátorom nielen v oblasti starostlivosti o pleť, ale aj v oblasti jej skrášľovania. V segmente dekoratívnej kozmetiky ponúka tri rady (OnColour, The ONE a Giordani Gold), z ktorých každý napĺňa iné potreby a je určený pre iný typ ženy.

Rad The ONE je v kategórii produktov tým, ktorý prináša štýlové riešenia inšpirované severskými krajinami. Je určený pre ženy, ktoré sa neboja experimentovať, majú svoj vlastný štýl, neboja sa zaujímavých kombinácií a svoju osobnosť vyjadrujú všetkými možnými spôsobmi.

Zvýraznite svoju osobnosť!

The ONE prináša Profesionálnu paletku na kontúrovanie tváre, ktorá obsahuje tri jemné, púdrové odtiene bronzeru, farby na líčka a rozjasňovača. Má dlhotrvajúce zloženie, vyhladzuje pokožku a pomáha rozptyľovať nedokonalosti pleti. Nanáša sa tak ľahko, že profesionálny look si vyčaríte jednoducho aj sama.

Rozjasnený vzhľad vám prinesie ďalšia novinka - Púder The ONE Illuskin. Rozžiarujúci púder dodá vašej pleti žiarivý vzhľad. Je obohatený o technológiu Soft Focus, ktorá pomáha prekrývať nedokonalosti, a o rozjasňujúce perličky, ktoré sa postarajú o prirodzene žiarivú pleť. Púder zároveň pomáha udržať pod kontrolou tvorbu mastnoty a vytvára zdravo vyzerajúci vzhľad.

Revolučnou novinkou sú Magnetické umelé riasy, s ktorými dodáte svojim očiam presne taký pohľad, aký by ste chceli. Nanášajú sa jednoducho - najprv si na viečka aplikujete magnetickú očnú linku a na ňu priložíte magnetické umelé riasy. Na výber pri tom máte z troch lookov: natural (univerzálne riasy na každý deň), wispies (stredná hustota a dĺžka) a party (dlhé husté riasy, s ktorými zažiarite).

Krásne oči si vykúzlite aj vďaka novej Ceruzke na oči High Impact Shade Add The ONE, ktorá teraz ponúka dva nové odtiene - burgundy gold a magic mauve green. Ceruzka na očiach vydrží až 13 hodín, nebledne a očiam dodá slávnostný či party vzhľad.

Azda všetky sa dobre cítime aj vtedy, keď máme kvalitnú manikúru. Starostlivosť o nechty patrí medzi veľmi dôležité azda pri každej žene a Oriflame teraz ponúka novinky, vďaka ktorým bude nielen jednoduchšia, ale aj efektívnejšia. Sérum na nechty The ONE Expert Care obsahuje výťažok z hrozna, ktorý je bohatý na živiny, polyfenoly a cukry. Spoločným pôsobením revitalizujú mdlé nechty a zlepšujú ich kvalitu. Obsahuje aj sérum s keratínovým komplexom na podporu rastu a zdravia nechtov, a glycerín, ktorý pomáha udržiavať v nechtoch vlahu a zlepšuje ich odolnosť.

orif_1

Paleta na kontúrovanie tváre The ONE, 13,1 g, 16,90 eur.
Púder The ONE Illuskin, 10 g, 12,90 eur.
Magnetické umelé riasy a očná linka, 2,5 ml, 14,99 eur.
Ceruzka na oči High Impact Shade Add The ONE, 0,28 g, 6,50 eur.
Sérum na nechty The ONE Expert Care, 8 ml, 6,40 eur. 

Luxusné pery

Rad dekoratívnej kozmetiky Giordani Gold je určený pre dámy, ktoré v starostlivosti o svoju vizáž nerobia kompromisy v otázke luxusu. Mimoriadne obľúbený Tekutý rúž na pery Giordani Gold Iconic Elixir prichádza so 4 novými ikonickými odtieňmi s matným konečným vzhľadom. 

orif_3

Tekutý rúž na pery Giordani Gold Iconic Elixir, 3,5 ml, 11,90 eur.

Korunka krásy

Nie nadarmo sa o vlasoch hovorí ako o korune ženskej krásy. Pokrokovú starostlivosť o vlasy v podobe radu Eleo prináša Oriflame už niekoľko rokov. K vyživujúcim olejom či šampónom teraz pridáva novinku - Penový kondicionér na vlasy Eleo. Je to ľahučký penový kondicionér, ktorý vyživuje a zvláčňuje jemné vlasy. Je obohatený o prémiové oleje, ktoré vyživujú a posilňujú. Arganový olej vyživuje vlasy zvnútra, pretože preniká cez vlasové vlákno. Lopúchový olej pomáha regulovať tvorbu mazu a vlasom dodáva zdravý lesk. Ružový olej vlasy hĺbkovo vyživuje, vypĺňa ich povrch, zanecháva ich poddajné a pripravené na styling. 

orif_2

Penový kondicionér na vlasy Eleo, 200 ml, 8,50 eur.

Prírodná starostlivosť o zdravú pleť

Nový rok je zväčša synonymom pre nové začiatky, nové predsavzatia, nové ambície. Dajme si jednu spoločnú - starajme sa viac o svoju pleť. Ona nám to v budúcnosti vráti. Pomôcť nám môžu hneď dve novinky od Oriflame. Prvou je Čistiaca ílová maska Optimals s obsahom prírodných zložiek, ktoré svojím pôsobením zanechajú pleť čistú, matnú a sviežu, uvoľňujú póry a redukujú nadbytočný lesk. Bojovníkmi obsiahnutými v maske sú zelený íl a kaolín, hluchavka biela a prírodný výťažok z lopúcha.

Pre lepšie pôsobenie masky môžete jej efekt posilniť Silikónovou pleťovou maskou na sérum SkinPro. Je to znovu použiteľná silikónová maska, ktorá pomáha udržiavať v pleti vlahu a zvyšuje absorpciu aktívnych látok zo séra či masky. 

orif_4

Čistiaca ílová maska Optimals, 50 ml, 10,90 eur. Silikónová pleťová maska na sérum SkinPro, 7,90 eur.

Pozrite si celú ponuku katalógu 1/2021 (platný od 18.12. 2020 do 18. 1. 2021) a nájdite ešte viac produktov, ale najmä informácií o správnej starostlivosti o pleť a trendovom líčení na www.oriflame.sk.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.