Váš život, vaša vôňa, váš štýl

Napísal Oriflame 12. november 2020

Oriflame prináša nový parfum All or Nothing. Jedinečný parfum, ktorý vytvorila majsterka parfumérka Nathalie Lorsonová. Samotná autorka sa o parfume vyjadrila, že ide o “mimoriadne ženskú, návykovú a trvácnu vôňu.”

oriflame_all_or_nothing

Život bez kompromisov - asi taký by chcela žiť každá z nás. Môcť sa vyjadriť, zostať verná sama sebe a žiť svojím vlastným spôsobom. Presne na štýl života ALL IN upriamuje pozornosť značka Oriflame novým parfumom All or Northing. Parfum vytvorený na mieru, ultraluxusný a jedinečný svojho druhu. Rovnako ako vy!

Unikátna technológia vzduchovej aktivácie

Parfum All or Nothing je v Oriflame absolútne unikátnou záležitosťou. Bol totiž vytvorený exkulzívnou technológiou vzduchovej aktivácie, ktorá zosilňuje vôňu, predlžuje jej trvácnosť a zvyšuje intenzitu. Keď sa vôňa stretne so vzduchom, uvoľnia sa jedinečné molekuly a ionóny, ktoré pomáhajú predĺžiť horné a stredné tóny. Vďaka tomu je až 6 hodín rovnako silná, ako v momente nanášania.

Ste jedinečná!

Luxusný parfum All or Norhing vytvorí dokonalú harmóniu s vašou pokožkou a podčiarkne vašu jedinečnosť. Obsahuje exkluzívnu čistú vanilku v najvyššej koncentrácii spomedzi vôní Oriflame. Vanilka je mimoriadna vôňa, navyše so silnými afrodiziakálnymi účinkami. Pre orientálne vône je typickou, tá, ktorá je použitá pri tvorbe parfumu All or Nothing, je navyše získavaná udržateľným spôsobom na Madagaskare. Patrí k najkrajším a najkvalitnejším druhom vanilky na svete. Okrem nej v parfume pocítite magnóliu či maliny. Orientálna vanilková ovocná vôňa si vás definitívne podmaní.

Najkrajší flakón a majsterka parfumérka

Flakón parfumu All or Nothing si zamilujete. Luxusný flakón s jedinečným dizajnom vyjadruje každým svojím detailom unikátnosť parfumu. A tú doň vložila majsterka parfumérka Nathalie Lorsonová, autorka mnohých svetovo preslávených prémiových vôní z popredných módnych salónov. Tvorila vône pre značky ako Dolce&Gabbana, Giorgio Armani, Pierre Cardin, Yves Saint Laurent, Yves Rocher, Christian Dior a mnohé ďalšie.

s_oriflame_nothing

Pre značku Oriflame teraz vytvorila mimoradne ženský a trvácny parfum All or Nothing. Objednať si ho môžete na www.oriflame.sk.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.