Vytlačiť túto stránku

Schudnite do plaviek pomocou týchto trikov

Napísal KČ 20. jún 2019

Prvý letný mesiac sa pomaly začal a viacerí z vás už netrpezlivo čakajú na dátum, kedy budú môcť začať baliť na letnú dovolenku. Aj keď letné dovolenky sú cenovo prístupnejšie ako kedysi, viacerí Slováci plánujú stráviť leto dovolenkou na Slovensku.

summer woman 1200x707

Či už plánujete dovolenku doma, alebo v zahraničí, určite chcete schudnúť pár kíl do plaviek alebo si aspoň upraviť váhu. Skúste tieto triky a uvidíte, že sa vám podarí schudnúť pár kíl.

Chodievajte častejšie peši

V súčasnosti sa každý z nás dováža všade autom. Ak sa vám nepáči vaša váha, začnite tým, že auto budete nechávať častejšie doma a začnete chodiť viac peši. Aj obyčajná chôdza vám pomôže upraviť váhu a čo je hlavné, vypracujete si lýtka a stehná, čo najviac oceníte práve v lete, kedy väčšinou nosíme krátke nohavice a sukne. Chôdza je pre naše zdravie dôležitá a je dokázané, že pomáha upravovať váhu. Využite začiatok leta na prechádzky a tam, kam sa dá, chodievajte pešo.

Vyskúšajte beh alebo nordic walking

Okrem prechádzok vyskúšajte nordic walking a beh. Tieto dve nenáročné aktivity vám pomôžu upraviť váhu, a to za pomerne krátky čas. Stačí, ak si na beh zaobstaráte kvalitné športové podprsenky a bežecké tenisky. Na nordic walking budete potrebovať špeciálne palice. Skúste párkrát do týždňa venovať týmto aktivitám. Oddýchnete si od práce, zašportujete si a zároveň schudnete.

Skúste detoxikáciu organizmu

Drastickým diétám sa vyhýbajte, jojo efekt by vás aj tak dobehol a výsledok by sa nedostavil. Skúste sa skôr zamerať na detoxikáciu organizmu. Zvýšte príjem čerstvej zeleniny, ovocia a zamerajte sa na konzumáciu chudého mäsa a čerstvých rýb. Odporúčame vám kúpiť Chlorellu, ktorá je vhodná pri detoxikácii a jej úlohou je zvyšovať imunitu a celkovú odolnosť organizmu.Detoxikácia organizmu a zameranie sa na zdravé potraviny vám pomôže upraviť si váhu.