Prvý dojem je najdôležitejší

Zoznámenie dvoch cudzích ľudí je veľmi stresujúce, či už pre ženu, alebo pre muža. Prežívame ho. Niekoľko dní nad ním rozmýšľame. Chceme, aby všetko dobre dopadlo, ale vždy sa nájde niečo, čo prvé stretnutie pokazí. 

couple siluet 1200x800

Treba si však uvedomiť, že prvý dojem pri zoznamovaní ľudí rôznych pohlaví je najdôležitejší. Nezávisle od toho, či ste sa spoznali na kresťanskej zoznamke, alebo vás zoznámili spoloční kamaráti, dajte si záležať na tom, aby prvý dojem bol čo najlepší. Týmto si k tomu dopomôžete.

Úprimnosť

Zapôsobiť na potencionálneho partnera dokážete jedine vtedy, keď sa budete správať prirodzene. Pred potencionálnym partnerom nič nezatajujte – najmä základné informácie ako vek, bydlisko a najmä záujmy. Samozrejme na chúlostivé otázky zo svojho súkromného života nemusíte odpovedať a ani ich vešať na nos hneď na prvom stretnutí. Nie je to vhodné. Prirodzenosť je to, čo si na potencionálnych partneroch ceníme. Nezabúdajte, že práve prirodzenosť vám pomôže získať nového životného partnera.

Vzhľad

Pri prvom stretnutí dôležitú úlohu zohráva aj celkový vzhľad. Svoj outfit je potrebné vždy prispôsobiť danej príležitosti. Ak vás váš potencionálny partner pozve trebárs na hokejový zápas, sukňu, sako a tenkú blúzku si určite neoblečiete. Make-up voľte skôr prírodný a pleť si pravidelne čistite, aby sa vám nestalo, že na rande pôjdete s množstvom pupákov na tvári a so sčervenanou pokožkou. Vynikajúcou voľbou bude pre vás kozmetika Natura Siberica.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.