Prečo vo vzťahu podvádza

Nie vždy je všetko vo vzťahu ideálne, a preto sa niekedy vyskytne vo vzťahu nevera. Definícia podvádzania môže byť rôzna. Niekedy nemusí ísť priamo o fyzický kontakt. Niektorí ľudia považujú za neveru už to, keď si ich partner myslí na niekoho iného, alebo si prezerá rôzne fotky, alebo videá.

proerecta_3_mala

Dôvody prečo sa takto deje je viacero. Niektoré sú vážnejšie a niektoré sa dajú riešiť.

Stereotypný vzťah

Ak ste vo vzťahu s jednou osobou už dlhší čas, môže sa vám stať, že o druhej osobe už viete všetko, a preto sa vám vaše spoločné chvíle môžu zdať stereotypné, alebo nudné. Vtedy môžete byť v takomto vzťahu nešťastný a začne rozmýšľať nad tým, že s niekým iným by ste možno mohli byť šťastnejší. Začnete sa obzerať po niekom inom. Myslite však na to, že na každom vzťahu treba pracovať a obohacovať si spoločné chvíle novými zážitkami, alebo spoločnými záujmami.

Intímne problémy

Takmer v každom vzťahu sa vyskytne niekedy intímny problém. Problém nastáva vtedy, ak sa hanbíte o svojom probléme rozprávať so svojou polovičkou. Niekedy ide problém vyriešiť bez pomoci partnera, ak sa však jedná o vážnejší problém, určite by ste mali spolu komunikovať. V prípade, že problém riešiť nechcete, ľahko sa môže stať, že začnete svoje uspokojenie hľadať v náruči niekoho iného.

Stránky pre dospelých

Mnohé páry hľadajú pri erotických videách nové inšpirácie pre svoje intímne chvíle. Ak sa vám však takáto aktivita vymkne spod kontroly a začnete takéto stránky navštevovať každý sám a čoraz častejšie. Vtedy sa môže vyskytnúť závislosť a problém je na svete. Ak sa sledovaniu takýchto stránok venujete namiesto toho, aby ste intímne chvíle zdieľali so svojou polovičkou, môže sa jednať o neveru.

Riešiť takúto situáciu je na dlhšie, avšak snažte sa pri takomto probléme nadobudnuté skúsenosti využiť pri intímnou stretnutí so svojou polovičkou a obmedzte návštevy takýto stránok.

Príliš, alebo málo pozornosti

Ak vám váš partner dáva príliš veľa pozornosti, môžete sa vo vzťahu cítiť obmedzovaný, prenasledovaný, alebo bez chvíle pokoja. Príliš pozornosti sa prejavuje tak, že váš partner chce o vás vedieť všetko, kde ste boli, čo ste robili, všade chce byť s vami a nedá vám chvíľu pokoja a osobného priestoru.

Málo pozornosti vie byť tiež veľký problém. Jeden partnerov môže svoj čas venovať všetkému možnému len nie svojej polovičke. Na prvom mieste má prácu, záľuby, kamarátov a na svojho partnera už nemá čas, alebo je príliš unavený.

Obidva prípady sú problém a v prípade, že si to so svojim partnerom nevydiskutujete, môže takáto situácia vyústiť až do nevery.

Všeobecne platí, že ak sa o svoj vzťah nestaráte a myslíte iba na seba, druhá osoba sa môže cítiť nešťastne a svoje problémy začne riešiť tak, že si nájde niekoho iného, pri ktorom tieto problémy nie sú. Nevera vie byť veľmi nešťastné riešenie pre obidvoch partnerov, preto ak sa vo svojom vzťahu cítite nešťastne a nie je už žiadnej pomoci, radšej svoj vzťah ukončite.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.