Vytlačiť túto stránku

Nedarí sa vám stretnúť toho pravého?

Napísal femme 28. február 2010

Skúste sa zamyslieť nad tým, aké signály vysielate do sveta. Pri zlomenom srdci zasa pomôže Griffonia simplicifolia.


Zoznámenie a vzhľad
Máte v obľube topánky nezvyčajného dizajnu s vysokánskym podpätkom, extravagantné strihy šiat, takmer "nudistický" dekolt a tak trochu "uletené" šperky? Môžete byť cnostná ako členka rádu ľaliových panien, aj tak si o vás okolie (a muži zvlášť) bude myslieť, že ste alebo ľahká korisť, alebo uprednostňujete vzťahy na jednu noc. Výhrou, samozrejme, nie je ani outfit, ktorý vyzerá, ako by ho striedavo nosilo celé príbuzenstvo... Jednoznačným mínusom sú aj hrubé vrstvy mejkapu, hlasitý prejav, prisilné výrazy alebo každú chvíľu zaznievajúci infantilný smiech. Netreba tiež zabúdať, že vašu cenu znižuje aj spoločnosť "priateliek", ktoré sú nositeľkami opísaných znakov. Ak hľadáte výnimočného partnera a túžite po exkluzívnom vzťahu, musíte totiž vykazovať známky kvality a nie ľahko dostupného braku.

Zamilovanosť a predstieranie
Láska je láska, ale... Ako klasická literatúra i odborníci tvrdia, každý zamilovaný človek skôr či neskôr zistí, že objekt jeho túžby a obdivu je iný, ako sú výplody jeho fantázie. Žena, ktorá spravidla investuje do partnerského vzťahu oveľa viac - emocionálne, ako aj z hľadiska možných zdravotných rizík -, by preto nikdy nemala hodiť za hlavu primeranú dávku kritického myslenia, vnútornej integrity a zdravého odstupu. V preklade: nemala by sa vzdať svojho predchádzajúceho života, stať sa tieňom svojho vyvoleného a podľahnúť archaickej štylizácii dokonalej gazdinky, ktorá svojmu milému posluhuje, čo jej sily stačia... Je predsa známe, že ak sa muž o nič nemusí snažiť, tak sa ani nebude. A naozaj nie je ťažké predstaviť si, ako to potom vo vzťahu vyzerá. Navyše, keď sa preberiete "zo sna" a začnete normálne fungovať, mohli by ste byť obvinená z "klamlivej reklamy"...

Rozchod a koniec sveta
O tom, že bolestný rozchod s partnerom neznamená koniec sveta, ktorý je lepšie predísť skokom z okna, by mohli prednášať mnohé "rozídené" šťastné ženy. Aj keď sa fungovanie sveta po problematickom rozchode nejaví najlepšie, po čase sa nad svojími deštruktívnymi úvahami každá inteligentná žena iba pousmeje. Najmä, ak stretla niekoho, komu predchádzajúci partner nesiaha ani po kolená. A verte, sú to skúsenosti z tejto dimenzie. Zamilovanosť totiž poriadne popletie mozog a zlomené srdce je podľa odborníkov skutočný zdravotný problém, takže z uvedeného delikátneho stavu sa treba jednoducho vyliečiť. Chce to však svoj čas, pričom možností je viacero: 1. Vyhľadajte odborníka - psychológa alebo psychoterapeuta. 2. Vyventilujte si v súkromí svoje emócie plačom, krikom a "vyrozprávaním sa". 3. Urobte praktické opatrenia - zaplňte všetok svoj voľný čas rôznorodými aktivitami, čím neproduktívne fňukanie zredukujete na minimum; zbavte sa vecí, ktoré pripomínajú ex-partnera; vezmite si papier a pero a do dvoch stĺpčekov zapíšte všetky JEHO dobré a zlé vlastnosti, čím táto ľudská bytosť dostane reálnu podobu. 4. Pomôžte svojej hlave výťažkom z plodov stromu Griffonia simplicifolia, ktorý je napr. súčasťou lieku AmorEx, priamo určeného na nešťastnú lásku. Výťažok týchto plodov obsahuje aminokyselinu, vďaka ktorej sa zvyšuje v mozgu hladina serotonínu, teda látky potláčajúcej zlú náladu a chmúrne myšlienky. Veď ako vieme, láska je vlastne chémia. A klin sa klinom vybíja.