FENG SHUI pre pritiahnutie bohatstva

Napísal Kristína Chudá 02. september 2021

Vedeli ste, že vďaka takým veciam, ako sú správne umiestnené stoličky, nábytok, ak je poriadok na stole, vhodne zvolené obrazy dokážete vytvoriť vhodnejšie pracovné prostredie nielen pre vás, ale aj pre vašich zamestnancov?

fs_money_budha21

Priestor má vplyv na kreativitu, produktivitu, dobrú náladu, vašu energiu, skrátka PRIESTOR nás ovplyvňuje viac, než si myslíme. Nepotrebujete k tomu žiadne veľké investície a zvládnete to rýchlo. A k tomu vám pomôžu princípy Feng Shui. Princípy tejto starovekej techniky vám pomôžu vytvoriť harmonický biznis, ktorý priťahuje podnikanie a buduje finančný základ pre váš život. Dáva vám väčšiu kontrolu, väčšiu slobodu a pocit osobných úspechov. Využiť princípy Feng Shui môžete vo všetkých typoch kancelárií. Ide o správne nastavenie. Ak človek nastupuje na novú pozíciu alebo do nového zamestnania, je dobré si overiť, kde bude jeho pracovné miesto, aký bude mať stôl a stoličku. "Zlé" pracovné miesto môže človeka vyčerpávať, bude unavený a nespokojný, hoci náplň práce môže byť akokoľvek zaujímavá a dobre platená.

Prinášame vám šesť spôsobov feng shui, ktorými môžete vytvoriť väčší tok energie Chi, čo znamená väčší úspech.

1. Prilákajte energiu bohatstva s Feng Shui

Feng shui vám neprinesie bohatstvo, ak sa o to nebudete dostatočne snažiť. No existuje veľa jednoduchých feng shui tipov, ktoré vám pomôžu pritiahnuť peniažky do vašej firmy. Suveníry či sošky ako čínske mince, dračie korytnačky, smejúci sa Budha, bohaté vázy, bohaté lode sa v skutočnosti po stáročia používali na získavanie bohatstva.

2. Neporiadok škodí

Tu škatuľa, tam zbytočná skriňa? Preplnený priestor nemôže prilákať ani udržať energiu bohatstva. Ak máte upratovačky, je to ešte ten lepší variant, no ak nemáte, skúste si každý deň vymedziť aspoň 30 minút na poupratovanie.

3. Oblasť peňazí

Vo svojej kancelárii či firme si nájdite tú správnu peňažnú oblasť feng shui a dobre sa o ňu starajte. Kde spravujete financie by nemali chýbať drevené prvky, ktoré predstavujú peniaze a bohatstvo. Obrazy riek, jazier a oceánov predstavujú vodu, ktorá živí drevo. Nezabudnite teda na tieto doplnky. Môžete tiež použiť zrkadlá, rastliny, bohaté lode a malé ikony, ktoré symbolizujú prosperitu. Farbou bohatstva je zlatá farba, čo predstavuje silnú koreláciu peňazí. Ďalšou farbou bohatstva je fialová. Tieto pigmenty môžete použiť v obrazoch, vankúšoch, kobercoch a ďalších predmetoch vo vašej firme.

4. Symbol ryby

Ozdobte svoju kanceláriu či firmu s akváriom feng shui, aby ste prilákali bohatstvo chi. Je to zábavný a živý spôsob, ako pridať krásu a bohatstvo do vašich pracovných priestorov. Zvážte použitie obrazov aj na toalete.

5. Mineráli priťahujúce bohatstvo

Citrín ako krištáľ je známy tým, že k sebe priťahuje bohatstvo a často je v princípe feng shui. Jedným z kreatívnych spôsobov, ako umiestniť minerály do vašej firmy sú stromčeky šťastia. Alebo si jednoducho tento krásny zlatý minerál dajte do registračnej pokladnice.

6. Vidieť na dvere

Každú kanceláriu by ste mali zariadiť tak, aby vaši zamestnanci videli pohodlne na dvere, pretože príležitosti chodia dverami. Pokiaľ máte pracovný stôl priamo proti vstupným dverám, tak máte priestor, ktorému sa hovorí tzv. Diktátorská zóna, kde zamestnanci firmy pri vstupe do kancelárie budú v strese. Na stenu za chrbtom zaveste obraz podpory a stability (hora, les, diplomy, ocenenie). Symboliku toho, o čo sa môžete oprieť (stromy, skala, vaše znalosti a zručnosti). Čo je za vami, je vaša minulosť. Na stenu pred váš pracovný stôl zaveste obraz vašej cesty, kariéry a úspechu (maják s vtákmi, vodopád, jazero, rieka, kľudné more, akvárium). Čo je pred vami, je cesta, budúcnosť.


https://redlotusletter.com/8-ways-entrepreneurs-can-use-feng-shui-for-more-business/

https://smallbusiness.chron.com/feng-shui-tips-good-business-2659.html

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.