Aj kúpeľňa sa dá vylepšiť novými prvkami

Keď zariaďujete svoj byt alebo dom, pravdepodobne dávate viac pozor na rekonštrukciu obývateľných izieb. Záchod, chodba alebo aj kúpeľňa sú miestnosti, kde sa samozrejme každý zdržiava relatívne dlhú dobu, ale sú tiež nutnosťou.

shutterstock_bathroom_821

Málo ľudí myslí napríklad na to, že si môže kúpeľňu premeniť na takú malú oázu pokoja, kde môže tráviť naozaj príjemne strávený čas.

Drobná pomôcka

Sprchový kút je v mnohých domácnostiach už akousi samozrejmosťou. Nemusí sa jednať len o novostavby, ale aj o klasické panelákové byty, kde sa ľudia rozhodli vymeniť všetko od podlahy k obrazu, všetko podľa ich predstavy. Aby ste nemuseli celý čas držať sprchu v rukách a na konci sprchy alebo počas umývania ju odložiť len na batériu, môžete si kúpiť praktickú vec. Dlhé sprchové tyče sa jednoducho namontujú a takmer na všetkých je možné nastavenie uhlu a sklonu držiaka. Vďaka tomu, je teda možné sprchu na tyč zavesiť a tá bude mieriť presne na vás a budete mať obe ruky voľné. Nemusíte si byť hneď istý, no našťastie vám nezaťažia rozpočet, a naviac si môžete sprchovú tyč objednať jednoducho a rýchlo cez internet.

Aby to vyzeralo aj trochu štýlovo

Dizajn je v modernej architektúre viac než dôležitý. Každá drobnosť by mala vyzerať dobre. Prinajmenšom tak, aby sa to páčilo majiteľom. Sprcha nemusí byť výnimkou. Ak si niekto myslí, že ide len o vymurovanie stien alebo kúpu umelého sprchového kúta, mýli sa. Pri stavanej sprche je nutné vybrať dlaždice, sprchové doplnky, podlahu, prípadne iné doplnky. Jedna z dôležitých vecí sú ešte sprchové dvere. Tie môžu byť zo skla alebo umelé. Môžu vyzerať ako okenica alebo matné, cez ktoré nie je nič vidieť. Otváracie alebo vysúvacie. Záleží len na vás, aký druh preferujete viac. Na skle alebo inom materiály môžete mať aj rôzne vzory, nemusí sa jednať len o klasické a nudné priehľadné sklo bez fantázie. Stačí len hľadať.

Zdroj obrázku: Photographee.eu / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.