Schody, ktoré by vám odporúčali aj tí najlepší interiéroví dizajnéri

Prekonávanie výškových rozdielov v rámci domácnosti zabezpečovalo a vždy bude zabezpečovať schodište. Po určitom období si však aj táto časť domácnosti zaslúži rekonštrukciu. Interiérové trendy sa menia a platí to aj v prípade schodišťa. 

Aké schody by vám odporúčali aj interiéroví dizajnéri?

Klasické betónové s dreveným obkladom 

Kombinácia betónu a dreva dokáže spestriť aj priestor, cez ktorý len prechádzame, čiže schodište. Betón je pevný, vydrží veľa rokov a nemá ho prakticky čo poškodiť. Drevo je zase kvalitný prírodný materiál, ktorý vytvára optimálnu klímu, navodzuje teplo a jeho mäkkosť z neho robia najkvalitnejší prírodný materiál. Keď tieto dva na prvý pohľad odlišné materiály skombinujeme, vznikne niečo pevné s prírodnými prvkami, ktoré v domácnosti vždy radi uvítame.

Ak teda chcete schody, ktoré vám budú odporúčať aj tí najlepší interiéroví dizajnéri, nájdite si firmu, ktorá vám vyrobí betónové schody so štýlovým obložením schodov.

Pri týchto schodoch máte istotu, že vám vydržia dlhé desaťročia. Dôležité však je dať si ich vyrobiť a osadiť malou firmou, ktorá sa na výrobu kvalitných schodov špecializuje.

Moderné schody? Vyskúšajte kombináciu troch materiálov

Ak vám betónové schody s dreveným obkladom príliš nevyhovujú, vyberte si pekné moderné schody, ktoré sú vyrobené z troch rôznych materiálov. Sú vyrobené zo skla, dreva a kovu. Na prvý pohľad úplne odlišné materiály, ktoré k sebe absolútne nepasujú, začínajú byť v poslednom období veľmi populárne a mnohé rodiny si vyberajú nové schody práve z týchto troch materiálov. Štýlové, nadčasové a hlavne moderné schody sú to, čo bude dominovať v poschodových rodinných domov. Tak prečo neskúsiť kombináciu týchto troch materiálov?

Interiéroví dizajnéri prispôsobujú zariadenie interiérov aktuálnym trendom. Vyberajú však predovšetkým nadčasové, moderné prvky, ktoré dokonale zapasujú k ostatnému vybaveniu a vytvoria súhru materiálov, ktoré ocenia nielen majitelia, ale aj návštevy. Vyberte si preto buď betónové schody s drevenými obkladmi, alebo si vyberte moderné schody vyrobené z troch rôznych materiálov.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.