Vytlačiť túto stránku

Zháňate remeselníka?

Napísal femme 28. júl 2013

Nielen letné dni sú ideálnou príležitosťou na zveľadenie vášho domova - vylepšenie záhrady, realizáciu novej fasády domu či úpravu interiéru.

Služba 123dopyt.sk vám v mnohom uľahčí výber, kde dnes zohnať šikovného a spoľahlivého remeselníkaRýchlo, jednoducho a bez stresu dostanete ponuky hneď od niekoľkých dodávateľov, ktorých si môžete preveriť, a z ktorých si môžete vybrať toho najvhodnejšieho z pohodlia domova. Na výber máte 65 000 dodávateľov zo všetkých kútov Slovenska.


Zjednodušenie a urýchlenie výberu

Ak napríklad plánujete postaviť posedenie so záhradným grilom, systém k vám nasmeruje vhodných dodávateľov na základe vašich konkrétnych požiadaviek.
Konkrétne, na webstránke zdarma vyplníte zadanie vašej požiadavky (dopytu) vrátane konkrétnych údajov ako požadované rozmery, materiál, termín realizácie, maximálna cena za realizáciu, ale i lokalita zhotovenia spolu s detailným popisom vašej predstavy projektu.


Ako to prebieha

Váš dopyt je po zadaní okamžite spracovaný a v priebehu dvoch dní preverený operátorom (pozn.: nie automatickým systémom). Následne je cielene rozoslaný na relevantnú databázu remeselníkov/firiem, ktorí/é sa špecializujú na vami požadovanú prácu (v tomto prípade stavebníci a špecialisti na drobné záhradné stavby).

Súčasťou zadania je uvedenie vášho súkromného emailu, na ktorý budú chodiť konkrétne ponuky a vy si z pohodlia domova vyberiete tú najvhodnejšiu, teda už mimo dopytového systému.
Podľa skúsenosti vám v priebehu cca 10 dní na e-mail príde 6 - 10 konkrétnych ponúk.

Výhodou systému je aj možnosť preverenia si solídnosti dodávateľa na základe referencií od iných dopytujúcich, ktoré sú súčasťou profilu každej firmy/živnostníka registrovaného v systéme.