Revolúcia zdravia v bývaní …

... je projekt, ktorý spája dve naoko nekompatibilné profesijné oblastí - rekonštrukcie interiérov a výskum alternatívnej liečby rakoviny.


BÝVANIE, KTORÉ ZACHRAŇUJE ŽIVOTY

Zdravie je najväčší dar, aký nám život ponúka. Mnohým vážnym diagnózam sa dá preventívne predchádzať, ak sa k svojmu organizmu budeme správať ohľaduplne. Ľudské telo je dokonalý stroj, ktorý najlepšie funguje v prirodzenej rovnováhe prírody, tela i ducha. Touto filozofiou sa už tisícročia riadia fascinujúce medicínske systémy, ktoré tvrdia, že k zdravotným ťažkostiam dochádza pri disharmóní týchto základných elementov. Blahodárnymi účinkami Ajurvédy, či tajomnou harmóniou magického sveta Feng Šuej sa riadia milióny ľudí niekoľko tisíc rokov. My na náš trh prinášame unikátnu novinku v podobe spojenia rekonštruckií bytov v štýle čistých línií jednoduchej elegancie a nerušivého začlenenia harmonizujúcich prvkov prastarých liečebných metód v kombinácií s technickým vybavením priestorov škálou moderných zariadení určenými na detoxikáciu organizmu.”, predstavuje svoj jedinečný projekt  Peter Havaši.


AKO TO TEDA FUNGUJE?

Cieľom je premeniť interiér bežného bytu na harmonické a útulné miesto vyžarujúce čaro domova, ktoré bude podporovať konzumenta pri kultivácií silného a stabilného zdravia vo svojom vlastnom bývaní.

- „Interiér domácnosti prebehne nízkorozpočtovou rekonštrukciou za účelom základnej detoxikácie, vnesenia novej-čistej energie do interiéru a celkovej inovácie vôbec. Štandardom pri týchto prácach je vysoká profesionalita a individuálny prístup ku každému klientovi. Veľký dôraz kladieme na kvalitu odvedenej práce, výber správneho materiálu a používanie inovatívnych technológií. Fotopríbeh, ako prebiehala rekonštrukcia nášho pilotného projektu (garsónky s úžitkovou plochou 16m2), je k dispozícií na www.health-in.living.com.“, pokračuje Peter Havaši 

- V ďalšom kroku nasleduje použitie zariadení na detoxikáciu vody a vzduchu v interiéri od toxických rádionuklidov, ťažkých kovov a ostatných chemikálií voľne pohybujúcich sa v životnom prostredí a spôsobujúcich epidémiu civilizačných ochorení v západnom svete – vrátane Slovenska. 

- „Dôležitú pozornosť venujeme začleneniu tradičných prvkov tisíce rokov starých medicínskych konceptov Ajurvédy v podobe zdraviu prospešných terapií v interiéri, akými je napríklad terapia farbou, vôňou, či hudbou. Priestory taktiež ladíme podľa základných princípov učenia Feng Šuej, ktoré môžu pozitívne vplývať na naše zdravie, medziľudské vzťahy, či kariéru.“, dodáva Peter Havaši

Všetky použité zariadenia sú bezpečné, na rozdiel od farmacuetických produktov bez vedľajších účinkov -  ich pravideľným používaním spolu s  dodržiavaním zdravého nutričného režimu a psychohygieny, je možné míľami urýchliť regeneráciu jedinca v akomkoľvek akútnom, či chronickom stave alebo  a pre šťastne zdravých - posilňovať tak cenné pevné zdravie. 

“Rád by som na tomto mieste vyjadril moju veľkú vďaku interiérovému štúdiu ZUNA STUDIO – Luxurious Design in Perfection, pretože pomocou ich šikovných rúk a skvelých nápadov sa nám podarilo priviesť na svet prvý interiér podľa Revolúcie zdravia v bývaní. Ich profesionálne odvedená práca bola dokonalosť sama a týchto umelcov svojho remesla s dlhoročnou praxou u nás i v zahraničí môžem jedine odporúčať každému, komu záleží na kvalitne odvedenej práci z oblasti úprav interiérov (www.facebook.com/zunastudio).“, dodáva na záver Peter Havaši. “

Život je to najcenejšie čo máme. Ale tešiť sa z tohoto neoceniteľného daru môžeme iba vtedy, ak sme zdraví. Uponáhľaný a nezdravý život plný stresu a honbou za materiálnom si nekompromisne môže vybrať svoju daň od kohokoľvek z nás. Žime preto svoj život tak, aby liečbou bola prevencia.

Zdroj: Peter Havaši, www.leoalpinum.com



Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.