3 hlavné dôvody, prečo si kúpiť elektronický bidet

Elektronický bidet predstavuje najvyšší stupeň intímnej hygieny. Je veľkým pomocníkom v boji proti zápche alebo pri liečbe hemoroidov. Ocenia ho seniori, ľudia so zdravotným hendikepom, ženy po pôrode či v období menštruácie, tehotné ženy alebo aj maminy malých detí, ktoré sa len učia základné hygienické návyky.

1_280220

Prečítajte si hlavné dôvody, prečo si elektronický bidet domov obstarať. Keď ho vyskúšate, už nikdy sa ho nebudete chcieť vzdať. 

1.   Zaistí vám svieži pocit čistoty

Ak použijete elektronický bidet, budete sa cítiť sviežo, čisto a voňavo, ako keby ste práve vyšli zo sprchy. A to kedykoľvek – vo dne i v noci. To je veľmi príjemné. Pritom nezáleží na tom, či si kúpite základný model, alebo najlepšiu sprchovú toaletu na trhu. Aj ten úplne základný bidet totiž očistí intímne partie omnoho šetrnejšie a kvalitnejšie než klasický toaletný papier.

2.   Pomôže vám v starostlivosti o zdravie

Rôzne typy prúdov pomáhajú pri problémoch so zápchou či hnačkou alebo v situáciách, keď je bolestivé dotknúť sa intímnych partií – napríklad po pôrode, po operácii či po úraze. Pomocníkom na nezaplatenie sa stane pre mamy s malými deťmi, ktoré trápi zadržovanie stolice a následne bolestivé vyprázdňovanie.  

2_280220

3.   Na nadštandardný komfort si ľahko zvyknete

Používanie elektronického bidetu spolu s vysúšačom je veľmi komfortné. Nikdy už nebudete musieť myslieť na to, či vám došiel toaletný papier. Najvyššie rady elektronických bidetov a sprchových toaliet navyše ponúkajú špeciálne funkcie, ktoré si vás získajú. Napríklad vyhrievaná doska, intímne nočné osvetlenie, automatické otváranie a zatváranie veka a pod. Len čo tento komfort vyskúšate, už sa ho nebudete chcieť vzdať.

Presvedčili sme vás? Pozrite sa na stránky e-shopu Sanitino.sk a vyberte si vhodný elektronický bidet alebo sprchovú toaletu, ktorej súčasťou je okrem elektronickej bidetovej dosky aj záchodová misa.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.